2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@bitmediniz aslında ilanın erken gelmesi çok güzel oldu. güzel bir programla fişi çekebiliriz.
-
@ayhanistan aynen hocam, allah muvaffak eylesin, emeklerimizin karşılığını almamız dileğiyle
-
Arkadaşlar elimde dört tane soru bankası var. 2021 basımı ve tekrar çözebilmek için kitap üstünde işaretleme yapmadığımdan dolayı hepsi temiz. Sınava kadar hepsini çözmem imkansız. O yüzden iki tanesini hediye etmek istiyorum. Son mevzuat değişikliklerinin olmaması bir eksiklik ama idare kısmında değişiklik yapılan kısımları atarsanız faydası olur. Bir de yazar kötülemek istemem o yüzden isim vermeyeyim ama arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım ve 100 soru çözmeden köşeye attığım 2022 basımı bir soru bankası var. Beğenmediğim bir şeyi kimseye vermem normalde ama ben beğenmedim diye hiçkimse beğenmeyecek diye bir şey yok. Tuğla gibi bir de. Verdiğim paraya içim gitti de neyse sağlık olsun. Kaynak yetersizliği olan bir iki arkadaşa özelden ulaşırsa göndermek isterim.
-
yanliş ileti.
-
Yıllardır yapılacak olan Mülki Amirlerin özlük hakkındaki iyileştirme yapılacak herhalde inşallah bizlerde kazanırızda faydalanırız
-
@bitmediniz özlük hakları yapılırda.. sınav şartları değişmez inş.. snv şartları değişebileceği konuşuluyormuş … gerçi kaldı bir yılımız..
-
@zeustraus kpss şartı gelmeyecekmiş hocam, instagramda hocalar öyle dedi, başka türlü bir değişiklik olmaz bence. Adaylık sürecide yıllardır uygulanan ve başarılı bir yöntem. Değişim olacağını düşünmüyorum şahsen hocam
-
merhabalar arkadaşlar eşim üniversitede öğretim görevlisi olur da sınavı kazanırsam eş tayin durumum nasıl olur kim kime tabi olur bilen arkadaş cevaplarsa sevinirim teşekkürler......
-
arkadaslar merhaba. 3 sene sonra ben de tekrar hazırlanmak istiyorum. basligin ilk girdisindeki kanunlar haric kaynak kitaplar onerebilir misiniz? malum aradan zaman gecti. yeni kaynaklar cikmistir diye dusunuyorum. yardimci olursaniz sevinirim. tesekkur ederim
-
@tekrardeneyiniz hukuk kısmı için kaim makam yeterlidir.Yanina Themis veya Ahmet Nohutçu İdare Hukuku ile destekleyebilirsiniz.İnsan hakları için AÖF çok öneriliyor.İktisat için benimhocam güzeldir.Tarih için de Kpss kaynakları kullanabilirsiniz.
Soru olarak çıkmış sorular Kas Kaim Makam ve Statüs çözülebilir. -
@tekrardeneyiniz Törehan Özdemir hocanın kitaplarını görmeden karar vermemek lazım. Hukukta Senatör mevzuat kitabı yüzde yüze yakın soru garanti yaptırır. Kabine anayasa. Protokol idare soru bankası bütün soruları çözdürür. Politicus insan hakları keza çözmek lazım.
-
@kaimia aynı kişiden beş farklı hoca çıkmaz çıkarsa da etkin olmaz. Yine de sen bilirsin
-
@kaimia TÖREHAN naber iyi misin sabah işe giderken fake hesap açıp kendini övmekte nereden çıktı. Kaybol.
-
Bu ileti silindi! -
@kaimia ne hikmetse üye olur olmaz övgü dizmeler başlamış, forumda ilgili kişinin durumuyla alakalı çooook sözler edildi, tekrar konuşmanın anlamı yok. hesabı fake olarak şikayet ettim siz de edin.
-
Kaymakamlık sınavına girecek bir kişinin bu tarz söylemlere kulak asmadan kendi yoluna bakması gerekir bence . Herkes fikrini yazabilir foruma ilgilenmek zorunda değiliz ya da beğenmek veya o kişilerin önerdiği kaynakları almak zorunda da değiliz.
-
@kaimia bu illa bir hocayı övme hevesi neden? Ya hu gireli bir saat olmuş foruma, dur bir soluklan kardeşim. Hemen isim soy isim şöyle iyi gibi standart cümleler kurmuşsun. Kendisi burada eleştirilince eleştirene köpek diyen biri, neyin saygısından bahsediyorsun
-
@saystowin teşekkür ederim. kanunlara girmeyim mi? ya da girersem kitaplara girmeyim mi? bu arada soru çözmek benim icin verimli olmuyor. okuyup kendim soru cikariyorum. o yuzden okumalık kitaplar lazim
-
@kaimia, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ayhanistan 15 senelik prof kitaplar sorulnca Kaim gerisi çöp Kaim yanına bunlar şunlar diyene böyle hiç laf yazanı görmedim. 5 dersten kitap yazınca hocaya etmedik bırakmadınız. Kaimde çalışıyorum merk etmeyin.
Üretken olmak ne zaman suç oluşturmuş.
Başka başka Kitaplar Törehan hoca kadar soru yok diye ondan sade diye çekemiyorsınız. Bugünkü saldırı ispatıdır. Kitaplarını övdüm kendisini tanımam etmem bu sınavın emektarıdır. Saygı duyarım. Saygısız olmayalım lütfen.Bak dostum ben ahmet nohutçu çalışırım hukukta. kaimmakamın tablolarını çok beğendim o yüzden aldım. ahmet nohutçu, yasin çoban,ismail adıgüzel, iktisat medresesi.. gerisini tanımam ancak yardımcı kaynak olur. Yahu o kadar çok konu ile ne alakası var bunun. ?
-
@slimreaperr bu arkadaş gibi algı yapanlar yüzünden çok para zayi ettim. Kimseye de ettirmem, çoğu öğrenci buradakilerin.