2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mulazim hocam en guzeli belli basli kararnameleri mevzuat.gov dan ozet cikarmak
-
@maiyetmemuru mecburen öyle yapacak gibiyim
-
@mulazim bende özet yok. yazılı bir metni tekrar yazmak bana uğraştırıcı geliyor.
-
@arz-şoku Ben bilgisayarda not yazıyorum. Özellikle hukukta çok faydasını gördüm.
-
@ceterisparibusss Hocam sizin bir bilginiz ya da duyumunuz var mı bir sonraki sınavın tarihiyle ve alım sayısıyla ilgili?
-
@vamos, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ceterisparibusss Hocam sizin bir bilginiz ya da duyumunuz var mı bir sonraki sınavın tarihiyle ve alım sayısıyla ilgili?
Hocam maalesef şimdilik bir duyumum yok. Bilgi alırsam paylaşacağım.
-
İktisat için hangi soru bankasını önerirsiniz acaba forumda falan daha önce yazılanlara da baktım ama kararsız kaldım yine de
-
@yesakarya tufan samet mikro makro çözümlü soru bankası.
-
Arkadaşlar pareto üstadın yayınladığı tabloda kaymakamlık için sayı 60 deniyor. Sayı sanki 100 düşünülüyordu, neden geri düşürüldü ben mi kaçırdım gelişmeleri acaba, bileniniz var mı?
-
@mirakar hocam nerde paylaşmış tabloyu ben görmedim. sayıya da gelirsek zaten 60 70 bandı bekleniyor. son karanamede 220 ye yakın kaymakam mülkiyeye ve benzeri kadrolara çekilince bir de sınaav arkasından hemen sınav planlaması olunca ihtiyaç var algısı oluştuğu için 100 bekleniyor
-
aşırı derecede vali yrd. açığı var, şuan birçok kaymakam vali yardımcılığına vekalet ediyor, ilçelere haftada bir iki gün gidiyorlar, en son çıkan kararnamede ilçeler boş kalmasın diye vali yard olarak atanamadılar, bir sonraki kararnamede birçok kaymakam vali yard. olarak atanacak.. devletin planlaması sadece önümüzdeki yıl için olamaz, en az 3 yıllık planlarla sınav açılıyor... sınav çok büyük ihtimalle 100-110 kişi... eğerki 60 olursa 112.dönemin de yakın olduğunu anlarım.. ama benim duyduğum 110 kişi alıp bir müddet almayacaklar.
-
@can-mavi Tarihle ilgili bir duyumunuz var mı hocam
-
@bbbmmm çok büyük bir ihtimalle aralık
-
Aralık ayında sınav olursa şayet bunu 2022 yazın genel seçim olarak yorumlarım
-
@aslanturbey sebep ?
-
@farukomer907 Twitter hesabında gördüm hocam, instagramda da paylaştı sanırım.
-
Sınav, aralık 60 kişi.. 2022 yılı 60 kişi seklinde olabilir ..ya da aralik 110 kisi ... ama aralik ayinda sinav var
-
bu başlık altında yorumları ilk defa okuyan adaylar sizlere tavsiyem tarihmiş duyummuş felan filan hiç takmayın. Sadece dersinize odaklanın. Bir gün bir duyum gider başka bir gün başka bir duyum gelir......
-
@108-dönem onceden var diyordunuz sinav aralik ayinda ? Bencede birakin isabetli olmus
-
Ben de Aralık’ta olmadığını duydum ama işte insan tepki yüzünden söylemekten kaçınıyor. Aralık’ta olacağını söyleyen arkadaşlar tekrar teyit edebilir mi duyumlarını?