2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
İnşallah yarın açıklanacak olan sonuçlardan sonra yazılı sınav başlığından mülakat başlığına geçeriz.
-
Büyük gün geldi. Sevgili arkadaşlar hepimizin Allah yardımcısı olsun. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
-
9.05 ya da 10.00 diyorum ben.
-
Acayip bir süreçti doğru yanlış duyum gelmedi ilk defa (Ahmet Deniz kardeşimizi saymıyorum o nevi şahsına münhasır bir kardeşimizdir. ) Gelecek sonuçlar herkesin hakkında hayırlı olur inşallah.
-
@mülki-amir 10.02 diyorum
-
Sınava 4. girişimdi. Sınav sorularıyla, sınav tarihiyle, alım sayısıyla, duyumsuzluğu ile gerçekten çok ilginç bir dönemdi.
-
Uzun süren bir sınav serüveninin sonuna geldik.Sonuç herkes için hayırlı olsun.
-
@gökberk Artık vakit daraldı açıklanması an meselesi değerli arkadaşlar.Öncelilkle olan hepimiz için inşallah hayırlısı olmuş olur.0.25 puanla kaybedecek arkadaşlarımız olacak 0.25 puanla kazanacak arkadaşlarımız olacak.Herseyden önce Allah sağlık sıhhat versin.Sinavlar kazanılır kaybedilir hiç bir şekilde canınızı fazla sıkmayın.Allah kimsenin emeğini zayi etmesin sınav neticeyle beraber mülakata kalacak arkadaşlarımızdan da en iyi şekilde hak eden 200 arkadaşımızı bu mesleğe nasip etsin.
-
Ne kadar hesap yaparsak yapalım, hesapta olan değil, nasipte olan gelir başımıza. Allah cümlemiz için hayırlısını nasip eylesin. Vatana millete en hayırlı olacakların Kaymakam olması dileğiyle
-
Allah hepimiz için hayırlısını nasip eylesin.
-
2018 sınavı sonuçlarını beklediğim güne geri döndüm resmen; stresten karın ağrısı, işe odaklanamama kahvaltı yapamama…
Allah yıllardır hayalini kurduğumuz mesleği yapabilmeyi nasip eder inşallah. -
Son 12 dakika muhtemelen
-
hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar. inşallah barajı geçen tüm arkadaşlar mülakatı görür.
-
Akşam kaymakamlık linkini Ösym'nin sitesinden kaldırmışlar. Geçen YDS yi de böyle yapıp saat 10.00'da açıkladılar. Çok çok büyük ihtimalle 5 dakika sonra sonuçlar açıklanıyor. Kalp çarpıntıları başladı bende
-
69,97 sıralama 966
-
69.00... sıra 1099
-
75.83 330 soru iptali mi var
-
76 puan. Sıralama 319
-
soru iptali mı var farklı bir şey var sanki böyle olmaması lazım puanların
-
Soru iptali olsa bile benim 69,97 nasıl oluyor arkadaşlar 1,01 ile çarpmıyormuyuz mesela