2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Sonuç gece açıklanır mı
-
@saystowin 410. ve 478. olarak mülakata kalamamışlığım var benim de.
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@saystowin 410. ve 478. olarak mülakata kalamamışlığım var benim de.
En çok korktuğum durum
-
Sanki yarın sabah açıklanacak gibi bir his var içimde.Bu his de uyutmuyor.. Hayırlısı
-
@saystowin hocam sonuçlar sürpriz olur inşallah dualarım hak edenlerin kazanması sınırda olanlarda inşallah kazanırlar
-
Artık son 48 diyebiliriz. Bugüne ulaştığımıza göre geri sayım başlasın. Takvimden şaşar mı bilmem ama ayın 10'u itibariyle kazanacak dostlarımıza başarılar dilerim.
-
82-83 link acılmış. bu kadar acık linke bugun acıklanır diye dusunuyorum...
-
sınav sonuçlarının açıklandığı tarih ile mülakat tarihi arasında kaç gün olur genelde ?
-
@harmenihas geçen sene 70 gün varmış ama bu sene daha kısa olur bence
-
@harmenihas, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
sınav sonuçlarının açıklandığı tarih ile mülakat tarihi arasında kaç gün olur genelde ?
3-4 ay arasında değişiyor. Sayı yüksek olduğu için yine bu aralıkta olur.
-
yds sonucu açıklanır 10.00 da takvimden kalktı çünkü
-
sessiz buralar herkes nerede ya ösym sitesinde F5 tuşuna mı yüklendiniz nerdesiniz linkçiler. kaç gündür bir sürü link açık persembe heralde tahminleriniz tutacak gibi
-
evet YDS tamam. Sırada bir biz mi kaldık
-
YDS olağan takvimden önce mi açıklandı?Eğer öyleyse saat 14 de gelir mi acaba
-
@saystowin zamanında açıklandı. 8 Kasımdı zaten sonuç tarihi
-
Hala takvim de 10 Kasım yazıyor, takvimden kalkmadan açıklanır mi ?
-
Açık link var mı arkadaşlar
-
@glorfindel linkler 1 haftadır açık onlara bakmayın ösym ne zaman uygun görürse o zaman açıklıyor
-
Branş sıralamasında bekleniyormuş linklerden bir bölümü onlara da kullanılabilir. Ve sırada biz varız.
-
@öktem_ilteriş yds nin açıklanma tarihi bugün olduğu için takvimden kalktı (yakındakiler takvimi çünkü anasayfadaki) kaymakamlık takvimden kendi tarihi yani 10 kasımda kalkar zaten en geç o gün açıklanacağı için