2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Tebrikler ederim arkadaşlar yavaştan bende yerimi alayım
-
En adaletli mülakat olması dileğiyle ben de yerimi alayım
-
Allah utandirmasin arkadaşlar herkesi tebrik eder başarılar dilerim
-
Bu sene süreç hızlı ilerliyor..Sizce mülakat aşaması da hızlı ilerler mi ?
-
@mülkiidare110 hocam 1 hafta önce açıklandı, eğer hızlı ilerleyecek olsa bugüne kadar belgeleri isterlerdi. Bence olağan akışında gidecek.
-
Mülakata kalan tüm arkadaşları tebrik ederim
74.75 bekliyordum 76 geldi şükür buradayız -
İstenen evrakları hazırlamak uğraştırıcı mı acaba
-
@s-a-p-b değil birkaç saatinizi alır
-
@s-a-p-b resmi evraklar e-devlet üzerinden alınıyor. diğerleri de 3 tane a4 dolduruluyor.
-
Peki arkadaşlar ilk defa mülakata girecek biri olarak soruyorum.. mülakata yönelik nasıl bir çalışma yapıyorsunuz?
-
Kazanan biri yazabilir mi?
-
@hedefkaymakamlık 657, 4483, mahalli idareler, anayasa. bunlar dışında çalıştığın kuruma göre, mezun olduğun bölüme göre sorular soruluyor genelde.
-
@arz-şoku anladim sağolun
-
Mezun olduğunuz bölümle ilgili soru kesin geliyor . Ben Ekonometri mezunuyum daha önce mülakata girmeden önce ‘’Ekonometri ile ilgili komisyon ne bilebilir ne sorabilir ki ?” Diye düşünüyordum . 4 tane Ekonometri ile ilgili soru sordular .
Demek istediğim önceden komisyonun önüne bölümlerle ilgili sorular geliyor diye düşünüyorum -
@olursaekime ben bölümümden 10 sene önce mezun oldum.. inşallah cevaplayabilecegim sorular gelir
-
@hedefkaymakamlık Kral valla Ekonometride zaten 5-6 tane klasik sorulabilecek soru vardı hepsini ezberlemiştim ben ama kamu , siyasal falan çok soru sorulabilecek bölümler .
-
Tarih tr ekonomisi ve insan hakları için hangi kaynakları alalım
-
Bir kez elenmek birdahaki mulakatta olumsuz düsünce oluşturur mu?
-
@tugcelim Eğer elenme nedeni güvenlik soruşturması gibi bir durumla alakalı değilse etki edeceğini sanmıyorum netice de 2. 3. mülakatında başarılı olan kişiler var..
-
@mülkiidare110 neden elendigimi bilmiyorum guydan elendim guyda zaten sonradanmis sorusturma