TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2021 Uluslararası İlişkiler Alan Testi

KPSS A
    4
    6
    507
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Z
      Zanzibar21 Son düzenleyen:

Merhaba Arkadaşlar,
      Başılığı biraz geç açtım ama bu seneki Uİ alan testi geçmiş yıllara oranla çok zor değil miydi ve sizler testi nasıl buldunuz ? Özellikle uluslararası hukuk soruları önceki yıllara göre biraz farklıydı sanki. Diğer konularda da kolay soru sayısı çok azdı. 30 32 net yapan Türkiye derecesi yapar diye tahmin ediyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • C
        Carpe Vita Son düzenleyen:

Evet geçen senekine göre bariz çok daha zordu. Geçen sene teori bilgim çok zayıf olmasına rağmen 30 net yapmıştım. Geçen sürede teori ve örgüt bilgimi güncelledim, arttırdım ama bu sene de aynı neti yaptım

• dukeofcambridge
          dukeofcambridge Yasaklı Son düzenleyen:

Geçen seneye göre bir tık zor ama çalışanın 30 üstü yapacağı kanaatindeyim. Ben çalışmadım, ui mezunu olduğum için 25 net yaptım. Ben böyle yaptıyam çalışan neler yapmaz 🙂 Ha bana kafi bu net, o ayrı 🙂

• S
            sulslr Son düzenleyen:

Arkadaşlar nasıl çalıştınız, yönteminiz nasıldı ui için, geniş bi alan ve zor geliyor artık sınavlar

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • C
              Carpe Vita @sulslr Son düzenleyen:

@sulslr https://forum.tercihiniyap.net/topic/6923/kilavuz-uluslararası-i̇lişkiler-ve-kpss-hakkında?page=1

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • S
                sulslr @Carpe Vita Son düzenleyen:

@carpe-vita Çok teşekkür ederim, başlığı daha önce görmüştüm tekrar inceledim sanırım çok derin çalışmak lazım, kolaylıklar dilerim

• 1 / 1
                • İlk ileti
                  Son ileti