REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
@ymn 12 ocak. Hukukta ayni gun olduguna gore cok kazanan yok herhalde.
-
@ymn sizin mulakat ne zaman ?
-
@engineerisletme 14 ocak hukuk benim hocam
-
@ayaküstü 14 ocak sondur diye tahmin ediyorum
-
@ayaküstü bilisim olup 12 ocaktan farkli gun mulakati olan var mi?
-
@engineerisletme iyi aksamlar bende simdi gördüm sonucu 13 ocakta benimki
-
@ayaküstü 16 ocak saat 17.00
-
@bimuhendis bilisimciler sadece 12 Ocak deniliyordu o zaman hocam 13 Ocakta bilisim icin mulakat var
-
@engineerisletme acaba mulakatta teknik ne gibi sorular geliyor basitce mi yoksa detaylimi biliyormusunhz
-
@engineerisletme Hocam benim de bilişim ve 11 ocakta mülakatım. Arkadaşlar genel olarak birseyi merak ediyorum bilginiz varsa cevaplarmısınız.Bu kurumun kadrosu çakılı kadromu. Mesela istanbul bölge temsilciliğine geçiş yapma gibi durum söz konusumu yada kendileri gönderirmi?
-
@kaidenalenko ben cimerden başvurdum aynı gün dönüş yapılıp yazılı sonuçlarım bildirildi.
-
@engineerisletme nerden baktiniz
-
@krdghtc, içinde söyledi: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@engineerisletme Hocam benim de bilişim ve 11 ocakta mülakatım. Arkadaşlar genel olarak birseyi merak ediyorum bilginiz varsa cevaplarmısınız.Bu kurumun kadrosu çakılı kadromu. Mesela istanbul bölge temsilciliğine geçiş yapma gibi durum söz konusumu yada kendileri gönderirmi?
teyit ettim. ankarada çakılı kadro. istanbul temsilciliğinde hiç uzman ya da uzman yardımcısı yokmuş.
-
mülakat sırası isim sırasına göre mi acaba bilgisi olan var mı?
-
@hukukcu19 ben de oyle dusundum.Ayin kaci sizin?
-
@ymn bence soyadına göre benim Y mesela ve ayın 15 inde mülakatım. daha önce hukuktan sınava giren var mı acaba sorular nasıl oluyor bilginiz var mı? mülakatlar başlayınca umarım buradan bilgi akışı olur.
-
rekabet önceki ilanın mülakatını mayıs sonu gibi yapmış, güvenlik soruşturması kanunu 17 nisanda yürürlüğe girmiş
ona rağmen geçen alımda kurum mülakata geçenlere güvenlik soruşturması ile ilgili e-posta gönderilmiş, adayın mülakata giderken formu doldurup elden teslim edilmesi istenmiş. bu hususta bir mail alan var mı başvuru mail adresine? -
@hukukcu19 bana bugün geldi email.
-
Mulakatlariniz nasil gecti arkadaslar, cok uzun süren var mi?
-
@huseyinbozkurt hocam bende hukuktan gireceğim iki gün sonra size neler soruldu ne kadar sürdü mülakat acaba anlatır mısınız?