REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
Hayırlı olsun arkadaşlar...
https://www.rekabet.gov.tr/tr/Sayfa/Duyurular/sinav-duyurulari
-
Bir önceki alım 15 kişi 89,19
2020 de ise 10 kişi 91,22 ile kapattı arkadaşlar -
@hawk hukuk kaçla kapattı bilginiz var mı
-
@muddei-hususi Bir önceki alımda 10 kişi 88,18 hocam. 2020 yi hatırlamıyorum malesef
-
@hawk bu kaçla kapatır tahminen?
-
Son 2 sınavda alan dersleri test+klasik. İngilizce ise sadece test oldu.
-
@hawk test ve klasik olan hangileriydi ki?
-
@pijamalıhakim 2021 puanlarının sıralamasını bilmiyorum hocam. 2021 kpss ile ilk alımlardan biri olacağı için ve birçok puan türünü de göze alarak benim tahminim 87 civarlarında olur
-
@pijamalıhakim İKTİSAT,HUKUK,İŞLETME test ve klasik, YABANCI DİL ise sadece test
-
İngilizce sınavını test yapıp yds istememek pek mantıklı değil ama yapacak bir şey yok
-
@muddei-hususi sınav ydsden daha kolay.
-
@m-ali-44 olabilir kolayını bile yapamayan bir sürü kişi başvuracak taban puanı yükselecek o açıdan diyorum
-
Peki arkadaşlar sizce uluslar mezunlarının şansı var mıdır? Ya da uluslar mezunu girmis tanıdığı olan falan? İşletme iktisatı 2 ayda halletmek zor.
-
Bence sınavı İşletme belirliyor arkadaşlar. Diğer alanlarda çok zorlayıcı olmuyor. Tabi bu benim görüşüm. Başkası için işletme daha kolay olabilir
-
Bu sınav için genelde başvurup gitmeyen çok oluyor arkadaşlar. Lütfen sınava girmeyecek olanlar başvurmasın da başkasının hakkına girmesin. Herkese şimdiden başarılar.
-
İngilizce çalışmayan sınava başvurmasın o güzel puanlarınızı daha güzel kurumlarda kullanırsınız inşallah ama burada sırf sınav göreyim diye taban puanlarını gereksiz yükseltmeyin arkadaşlar.
-
2020'de sınava girecek 200. kişinin puanı 91,22. Bu sene 500 kişi alacak iibf'den, puanın 86-87 lere düşeceğini düşünüyorum.
-
Hukuktan son alımda 200 kişi sınava girebilecekken taban puan 88,18 olmuş. Şu an 400 kişi girebiliyor taban puan kaça düşer merak içindeyim.
-
@justaa Hocam hangi bölümden mezun olduğun önemli olabilir belki ama bence ondan da önemli olan bu derslerde elde etmiş olduğun bilgi, birikim ve başarı. Benim kamu ya da ua okuyup da iktisat mezunu olan birisinden çok daha iyi iktisat yapan arkadaşlarım var
-
Bölüm bazında baraj var mı yoksa toplamda 70 mi istiyor