STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
uluslar kaçla kapatır
-
@mugler hocam ilk kişi bilgilerini girip kaybettikten sonra kimlik yüklemeye çalışmadan, yan sekmedeki okul bilgilerinizi doldurup sırayla ilerlerseniz oluyor.
-
@dumspirospero anladım teşekkürler
-
@maliyecikpss ben de başvuracağım hocam 88 kpss ile gelir heralde diye düşünüyorum. Ama uzun bir ara verdim nerdeyse bir yıldır kitap acmadim.
-
@nulusoy95 hocam Tic.bakanlığı uzm yardımcılığına p34 puan türünden 128 kişi çağırılmıştı ve 78e kadar düşmüştü diye hatırlıyorum buranın da 80e kadar düşmesi çok olası
-
İşletme 94 ile başvurdum.
-
@flu tesekkür ederim hocam
-
Kişi bilgilerimi eksiksiz girmeme rağmen girmiş olduğunuz bilgilerin doğruluğunu kontrol edinz uyarısı alıyorum. Bu hatayı alan oldu mu
-
@flu yds puanı avantaj sağlıyor açıkcası. 83 puanla başvurdum. Bakalım sınavı görürüz inşallah
-
Cvyi elle yazıp taratmamız mı gerekiyor nasıl yükleyeceğiz ?
-
@flu el yazısıyla yazıp taratacağız bunda sorun yok ama kısa ve öz mü yazdınız özgeçmişi arkadaşlar????????????
-
Kamu'dan başvuru yaptım sıra numarası 191 dedi, genel mi, sadece Kamu mu acaba
-
@dexter-0 genel değildir herhalde o kadar az olmaz kamudur diye düşünüyorum
-
@vincent5555 ben henüz yazmadım ama yazan arkadaşlar aldığınız sertifika,seminer,staj vs bu tarz şeyleri yazdınız mı ?
-
@dexter-0 ben de uluslardan başvurdum başvuru sırası 196 yazdı büyük ihtimal genel hocam
-
@hansmorgenthau 9 tane bölüm olduğunu düşünürsek, pek fazla başvuru olmayacak gibi
-
Başvuru fazla yok direk sözlü olmalıydı bence
-
@b999 daha kaç gün var nerden hemen çıkarım yaptınız
-
Arkadaşlar ben daha başvuru yapmadım. Fotoğraf işi nasıl oluyor? Vesikalık çektirip tarıyor muyuz?
-
@vincent5555 yükleme ekranında bir a4 sayfasından az olmayacak şekilde denilmiş.