Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Uzman Yrd. Alım İlanı 2021
-
@elika çok teşekkürler bilgilendirme için
-
@olmazoisbence ben de başvurdum
-
Dün başvurunun son günüydü ne zaman açıklanır mülakata katılma hakkı kazananlar
-
Arkadaşlar Milli Savunma'nın başlığını bulamadığım için buradan yazayım istedim. belki başvuranlar görür diye. Milli savunma uzman yardımclığı Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı (1)'e başvuran var mı? ilanda c seviyesi yds istemesine rağmen başvuruda 80 (b seviye) puan istiyor dolayısıyla başvuramadım. Böyle bir hata ile karşılaşan var mı acaba?
-
@dukeofcambridge Hocam başvuru geçmedi mi ?
-
@dukeofcambridge msbnin sitesindeki ilanda da 80 yds istiyor. Yani başka sitelerde yer alan ilan hatalı. E-devlet üzerinden başvuru sırasında da yds 80 istiyor haliyle. Yani diğer siteler ilanı hatalı paylaşmış.
-
@just Şimdi baktım ben de hocam. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Diğer pozisyonlara başvurucam mecbur
-
@dukeofcambridge hocam MSB ilanı hakkında konuşacaksanız ayrı başlık açın rica ediyorum başvuru sonuçları açıklandı falan sanıyoruz
-
@muddei-hususi tamam hocam açarız. kusura bakmayın.
-
Müfettişlik başlığı nerde alım yapılacak.
-
Merkezi atamada atananlara hayırlı olsun diyorum. Atanan ve bu ilana başvuran varsa bu ilandan feragat edebilir mi? Virgülle sıralama değişecek gibi çünkü
-
@dumspirospero aynen güzel olur sınırdan listeye girememe ihtimalim çok yüksek benim şahsen
-
Bu ileti silindi! -
@kiymik 2017 ilanı ile mukayese etmek ne kadar sağlıklı bilemedim ama işin içine yds girince puanlar ciddi düşebiliyor hocam. ben ona yordum puan düşüklüğünü.
-
@dukeofcambridge bu sene bana bu kadar düşük olmaz gibi geliyo diğer yds şartlı ilanlara göre yaptığım çıkarım
-
@muddei-hususi katılıyorum son senelerde yds'li sayısı da arttı yavaş yavaş puanlar artıyor artık.
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır tahmini olan var mi
-
@milesaway 2017deki alımın başlığına baktım bu hafta içi açıklanır diye tahmin ediyorum ona dayanarak.
-
Aileden haber var mıdostlar ?
-
başvurular biteli 20 günü geçti, aile bakanlığı çok yavaş bir kurummuş.