YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
@wakabayashi000 1961 diplomatik ilişkilerle ilgili viyana sözleşmesi vardı almanya diye bisey hatırlayamadım
-
@flu İspanya falanda vardı şıklarda ben sorularıda unuttum açıkçası ondan hep ŞIK üzerinden soruyorum
-
@wakabayashi000 hocam diğer şıkları hatırlıyor musun ispanya da tanıdık gelmedi
-
@flu valla hatırlamıyorum ama göçle alakalı bir soruydu şıklarda ülkeler ve tarihler vardı yanında örn: İspanya 1964, Almanya 1961 gibi
-
@wakabayashi000 hocam sanırım işgücü antlaşmasını diyorsun cevap Katar olacak
-
@wakabayashi000 anlaşma tarihlerini soran soru idi sanırım, ben katar yaptım onu
-
@flu o şıklardaki eserleri ne gördüm, ne de duydum hocam. Ben de merak ediyorum cevabı..
-
@ghamul1 ytbnin sitesinde de hepsinin olduğunu sanmıyorum sınav öncesi irdeledim siteyi çıkınca da baktım yok
-
@3pruu hocam siteyi geçtim ben dergilerini sık sık okuyan takip eden biriyim. Hiç karşıma çıkmadı. Genelde işte Ferdi Tayfur'un şarkısı, Türkan Şoray'ın filmi vesaire oluyordu dergilerde. Ordaki eserleri hiç görmedim yani hiç tanıdık gelmedi. Bence soruları hazırlayan da tanımıyordur, rastgele araştırıp bulmuştur.
-
@ghamul1 ytb insan kaynaklarının hazırlamış olması muhtemel soruları. Ama cevapları konuştukça benim epeyce umudum azaldı
-
@3pruu ben 51 nette kaldım hocam, soruları daha da kurcalamıyorum. Ama işte rahatsız eden durumlar var. Kaç kişi giriyor, hangi dilden kaç kişi alınacak, herşey muamma..
Hayırlısı olur inşallah.. -
CB Kariyer Kapısından bildirim gelmiş. "İlk aşama puanı: Olumlu" yazıyor. ne demek bu?
-
@yorgunbürokrat başvurunuz onaylanmış demek, Sınavlarım / Mülakatlarım kısmından bakın
-
@yorgunbürokrat bildirim yeni mi gelmiş hocam? Başvurunun onaylanmasıyla ilgili olabilir belki
-
@ghamul1 en son Cuma günü girmiştim sisteme. Son iki gün içinde gelmiş olmalı. Ama sınav sonucu için erken bir vakit sanki. Muhtemelen başvurunun onaylanması anlamında dediğiniz gibi.
-
@yorgunbürokrat evet öyledir hocam. Yarın akşama bekliyorum sonuçları, umarım yanılmam.
-
@ghamul1 Çabuk açıklanır umarız.
-
@yorgunbürokrat benim aynı yerde eleme sınavı sonuç bekliyor yazıyor
-
@3pruu hocam e devlet kariyer kapısından mı bakıyorsunuz
-
@flu hani 4 ocakta yapılan duyuru linki var ya orada. Bir bildirim daha var onda olumlu yazıyor şimdi gördüm. Başvuru sonucu olumlu puan 0 yazıyor.