Navigasyon

TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • 2023 İletişim Başkanlığı Uzman YArdımcılığı

G

Merhaba arkadaşlar,
      Başkanlığın her alımı olduğunda forumda konu üzerine konuşulurdu, açılan bir başlık göremedim ya da kimse başvurmuyor mu? 🙂

İİBF
    • ZİRAATBANKASI MÜLAKAT SONUÇLARI

O

mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı

İİBF
    • 2022 THY MALİ BİRİMLER UZMAN ALIMI

P

merhaba,
      degerlendirmek isteyene güzel ilan

https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar/take-off-sr-mali-birimler/3e3bd512-92b5-4097-81d1-995be5aa024f

İİBF
    • İdari Hakimlik

damra

Arkadaşlar Merhaba,
      İdari Hakimlik için kaynak tavsiyesi verebilir misiniz?

İİBF
    • Antalya Devlet Opera ve Bale Bürp Personeli Alımı hk.

M

Merhaba arkadaşlar, Antalya Opera ve Bale'ye büro personeli alımına başvuran oldu mu, başvuru sonuçları açıklandı, süreç nasıl ilerleyecek bilgisi olan var mı?

İİBF
    • TAEK Uzman Yardımcılığı

A

Arkadaşlar TAEK Uzman Yardımcılığı üşünenler bu başlık altında toplanabilirler mi ?

İİBF
    • GUY

A

GUYUN yakın zamanda tekrar alıma çıkma durumu hakkında acaba bilgisi olan var mı ? ne zaman gelir diğer alım ?

İİBF
    • Ticaret Bakanlığı Uzman Yardımcılığı

A

Merhaba arkadaşlar, bakanlığın yeni ilanının başvuru tarihi ne zaman açılacak ? arıca yeni ve farklı lisans alanlarına da yer veriyor artık bakanlık bu da dikkat edilmesi gereen başka bir husus

İİBF
    • PTT Uzman Yardımcılığı

A

Arkadaşlar , PTT alımı olma ihtimali varmış, bilgi edinen var mıdır ?

İİBF
    • İL GÖÇ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

N

Hayırlı olsun. 35 kişi alınacak

https://www.goc.gov.tr/kurumlar/goc.gov.tr/DUYURULAR/2021/12-Aralik/Personel-Dairesi/Il-Goc-Uzman-Yardimciligi-Giris-Sinavi-Duyurusu.pdf

İİBF
    • Bölüm Eşdeğerlik Belgesi

M

İyi akşamlar arkadaşlar, sizlere bir sorum olacaktı. Benim bölümüm siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler. Bazı kurum ilanlarında bölümüm olmayabiliyor ama örneğin uluslararası ilişkiler bölümü oluyor. Kurumu aradığımda eşdeğerlik belgesi olması gerektiğini söylüyorlar (denklik diyen de var anlamadım orasını). Biz bu durumda eşdeğerlik belgesi nasıl alabiliriz, hangi kuruma dilekçe yazmak gerekir, bir de bu tarz tüm ilanlarda kullanmak için bölüm eşdeğerliği mi bölüm denkliği olarak mı almak gerekli? Bu konuda hiç bilgim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İİBF
    • İktisat için video/hoca öneriniz var mi?

J

merhaba, yepisyeni bi' ceko ögrencisi olarak iktisat dersinde göz korkmasi yasadim:)
      mikro iktisat icin bana önerebileceğiniz bir kanal var mıdır?kaynak da olur.
      tesekkür ediyorum

İİBF
    • 2021 kpss

L

Arkadaşlar muhasebe ve maliye için öneride bulunabilecek var mı?

İİBF
    • Ankara Kütüphaneleri

M

Merhaba arkadaşlar, Ankara'da yer olarak çok kolay bulabileceğim, merkezi denilebilecek kütüphaneler nereler bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi?

İİBF
    • KPSS A soru bankası

E

Merhaba arkadaşlar ben KPSS A yeni başladım da pek bilgim yoksun en iyi hukuk karma soru bankası hangisi çözümlü değil ama test şeklinde herkese şimdiden teşekkür ederim

İİBF
    • Hesap Silinmesi

M

Hesabımın silinmesini rica ediyorum. @paretowilffredo @mk-ank

İİBF
    • Öğrenim Kredisi Yapılandırma

M

Merhaba arkadaşlar, öğrenim kredisi yapılandırmak için son başvuru tarihi 31 Ağustos, benim de ödemem gereken kredim var, 2019 mezunuyum, şuan çalışmıyorum ve Ağustos ayında ödemem başlıyor görünüyor. Sizce yapılandırma için başvurmalı mıyım yoksa hiç karışmasam mı?

İİBF
    • a grubu kitapları

G

elimde fazla sayıda a grubu kitabı var ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşabilir.

İİBF
    • Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı 2021

U

Neden bir başlık açılmamış başvuran yok mu acaba ya da başka bir başlık mı var bulamadığım????

İİBF

İL GÖÇ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

İİBF
    7
    10
    1402
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • N
      Nasippp Son düzenleyen: Admin

Hayırlı olsun. 35 kişi alınacak

https://www.goc.gov.tr/kurumlar/goc.gov.tr/DUYURULAR/2021/12-Aralik/Personel-Dairesi/Il-Goc-Uzman-Yardimciligi-Giris-Sinavi-Duyurusu.pdf

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • LioN
        LioN Son düzenleyen:

Malum eski canlılığı yok forumun ama olsun bu başlıkta tarihte yerini alsın. Belki sınava girmek kısmet olursa en azından soru paylaşımı sınavdan sonra yapılır. Herkesin gönlüne göre olsun. İlan hayırlara vesile olsun. Umarım bahar döneminde daha yüklü bir sayıda merkez göç ilgöç ve göç denetçisi ilanları gelirde nefes aldırır iibf'ye.

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

A N 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • A
          abdulbakitr @LioN Son düzenleyen:

@lion kaçla kapayacak acaba sayı baya az geldi

• A
            Aslan Reyiz Son düzenleyen:

86.79 la kapatmış sanırım

dukeofcambridge 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • dukeofcambridge
              dukeofcambridge Yasaklı @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz aynen hocam. Telegramda en düşük o puan gözüküyordu galiba. Gercekten çok yüksek kapadı. Sınav şampiyonlar ligi gibi olacak 😅

• dukeofcambridge
                dukeofcambridge Yasaklı Son düzenleyen:

Sonuçlara linkten ulaşabilirsiniz: https://www.goc.gov.tr/il-goc-uzman-yardimciligi-giris-sinavi-basvuru-sonuclari-aciklanmistir

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • T
                  TamerBrN @dukeofcambridge Son düzenleyen:

@dukeofcambridge şaka gibi gerçekten artık insan çıldıracak gibi oluyor.
                  Puanım 86,23 en düşük kapatma puanı 86,73 gel de diğer sınavları bekle ve hazırlan lanet olsun gerçekten

dukeofcambridge 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • dukeofcambridge
                    dukeofcambridge Yasaklı @TamerBrN Son düzenleyen:

@tamerbrn Geçmiş olsun hocam. Umarım daha iyileri olsundiyelim. İİBF'nin işi zor. Kıt ilanlar, kıt sayılar.. Hepimize sabır gerek.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • N
                      Nasippp @LioN Son düzenleyen:

@lion aktif olan biziz inşallah ikimiz de atanırız kardeşim 🙏

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • N
                        nonamemen Son düzenleyen:

arkadaşlar lisans eğitimine dair konular diyor ya o konuların hepsinden mi olacak sınav?

• 1 / 1
                        • İlk ileti
                          Son ileti
                        Tercihini Yap | Devlet Kredileri