Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
-
mülakatı olumlu sonuçlanan arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz * mülakatta nelere dikkat ediyorlar, ağırlıklı olarak ne soruyorlar beklenen nedir ve de alan dışı mezuniyete bakış açıları nasıl psikoloji sosyoloji gibi
-
@3pruu tebrik ederim kardeşim ben de bir sonraki sınavda inşallah
-
@ksfno1 tebrik ederim kardeşim ben de bir sonraki sınavda inşallah
-
Sosyal hizmetler mezunu da bu sınava girebilir değil mi? Sonuçta o da iibf mezunu. Bilgisi olan acil cevaplayabilir mi?
-
@4hmtysn Teşekkür ederim, inşallah sana da nasip olur
-
@iktisatci88 Hocam link çalışmıyor yeniden paylaşmanız mümkün mü elinizde varsa sorular hala?
-
@3pruu hocam hala elinizde varsa soruları gönderme şansınız var mı? Hiç bi yerde bulamadım geçmiş sene sorularını
-
Arkadaşlar merhaba. 2 Aralıkta gerçekleşen sınav hakkında bir forum sayfası yok sanırım. Herhangi bir bilgisi olan var mı bu konuda acaba?
-
@burakkcbn merhaba evet maalesef ben de bulamadım herhangi bir forum. Bu sene önceki seneler gibi bilgi akışı da olmamış burada
-
@Sammay726 Evet öyle gözüküyor hocam.
-
Yeni bir başlık açmamızı isterseniz açabilirim ama buradan devam etmek geçmişi de takip etmek açısından daha mı sağlıklı olur diye emin olamadım.
-
@Admin Sanırım sorular ve cevaplar yayınlanabilir itirazlar için. Onu bekliyor olabilirler sınava katılanlar.
-
Birkaç güne sorular yayımlanmıyor muydu ben yanlış mı hatırlıyorum?
-
@G-G önceki yıllarda o şekilde olmuş evet biz de beklemekteyiz
-
@burakkcbn Hocam bir Telegram grubu var. Orada konuşuluyor.
-
@Lilyofthevalley Linki atabilme şansınız var mı hocam acaba?
-
Merhaba Arkadaşlar İletişim uzman yardımcılığı sınav sonucu ne zaman açıklanacak herhangi bir bilginiz var mı?
-
@O1U9 merhaba hocam çok net bir bilgi yok maalesef. Telegram grubunu takip ederseniz konuşuluyor orada
-
@Sammay726 tamamdır hocam çok teşekkür ederim
-
Merhaba arkadaşlar, sonuçların bugün açıklanacağına dair bir söylenti var, bilgisi olan var mi ?