Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
-
@ksfno1 hocam 2 kez mülakata kalmış biri olarak(birinde ilk 10daydim) söylediklerinizin bir kısmına katılmıyorum. Evet iyi ingilizce gerekiyor ama 30da 25 şart değil, ki geçen sene malum aşırı zordu ingilizce ve ben 30da sadece 16 yapabildim ama yine güzel bir sıralamayla mülakata kaldım. Yani 30da 25 yapmak şart dersek arkadaşların şevki kırılmış olur diye düşünüyorum
-
@sadaretkethüdası bu arada kurum direk cumhurbaşkanlığına bağlı şöyle her şeyi düşünürler böyle hata olmaz gibi yorumlara da üzülerek katılamıyorum. 2020 de yapılan sıralamayı etkileyen hatalar var... Sınava 250 TL yatırdık. Ytb sınavına girdim tamamen ücretsiz, çikolataya kadar da düşünülmüş kurumda çalışan herkesin de İngilizcesinin mükemmel olmadığını düşünüyorum. Naçizane eleştirimdir... Belki de giremeyeceğim bu arada sınava... Ailede herkes sırayla covid oluyor ️
-
@3pruu geçmiş olsun hocam, 2020 sürecinde de kovid olmustunuz siz değil mi yanlış hatırlamıyorsam
-
@3pruu geçmiş olsun geçen hafta da bizim evdekilerin hepsi olmuştu. Beyler size sorum var ben sınav için başvuruda bulundum ama sınava kabul edildiğime dair sms veya e-posta gelmedi. Sadece başvuru sisteminde başvurduğum sınavlar da yer alıyor. Sınav tarihinde ve saatinde oraya gitmemiz yeterli mi acep ? Bir giriş belgesi falan almamıza veya neler götürmeniz gerektiğine dair bir fikrim yok. Herkese başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun.
-
@4hmtysn giriş belgeleri çok büyük ihtimalle yarın Anadolu üniversitesi ais'te yayımlanacak hocam
-
@4hmtysn kayıt olduğumuz sitede belge yayınlanacak o belge ve hes kodumuzun çıktılarının yanımızda olması lazım. Bunların yanında kimlik kartımız, 2 adet kalem, 1 adet kalemtıraş, sadece 1 peçete, yine sadece 1 adet etiketi kaldırılmış su götürmemiz gerek.
-
@sadaretkethüdası çok teşekkür ederim. Yok hocam bu ilk son olması ümidiyle
-
Sınav giriş yerleri açıklanmış arkadaşlar
-
@yediyuksekarz eyvallah kardeşim sağolasın.
-
Beyler pek sanmıyorum ama bu sınavın Arapçasına giren bir tanıdığınız var mıdır ? Benim Arapçam daha iyi de o yüzden onu tercih ettim. Varsa birileri benimle iletişime geçerse sevinirim. Selamlar herkeşe
-
Mevzuatta güncelleme var arkadaşlar. Önceden çalışıp kapatanlar varsa tekrar göz atın dilerseniz...
-
@3pruu https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuatmetin/1.5.657.pdf&ved=2ahUKEwjBp8DRk6j2AhXrQ_EDHaeuC_QQFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw2Q-o9P5r80cmsuFtfIUaoq
657 devlet memurları kanunu mevzuatından bahsediyorsan. En son yapılan değişiklikleri içeren bir bilgiye rast gelmedim ama kanun bu linkteki hali güncel herhalde....
-
@4hmtysn yok hocam 14 numaralı cbk
-
@3pruu, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
uatta güncelleme
teşekkürler.
-
Beyler yarin ki sinavda Allah herkesin yardimcisi olsun. Sinavdan bir saat önce gitmeyi ve iki kurşun kalem silgi açacak mendil ve su alabiliriz yanımıza. Kimlik kartı ve giriş belgesini de unutmayalım. Sınav 10 da başlıyacak ama ne kadar surer bilmiyorum. Varsa bir diyecekleriniz artık son saatler...
-
@4hmtysn şimdi ben de onu sormak için girdim foruma. Hatırlayamadım kaç saat veriliyordu bilen var mı?
-
@3pruu 120 dakika hocam
-
@g-g umarım yetiştirebiliriz..
-
@g-g çok teşekkür ederim başarılar herkese
-
Başarılar diliyorum