Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
-
@unknowno6 yok hocam 85ti puanım
-
@3pruu alan sınavı olur mu sizce?
-
Ya herkes keske itiraz sonuclarini yazsa ya gercekten bencillik cok kotu...
-
@unknowno6 bence olabilir. Alan sınavının yıl sonuna kalan zamanla alakalı olduğunu düşünüyorum ben. Ama olmaması tabi gönlümden geçen
-
@unknowno6 ama baraj üstü kişi sayısına bakılırsa çok geçen yok sanırım. Kriter buysa alan sınavı olmama ihtimali yüksek
-
@jevons1 aynen ben yazdim. Digerleri de yazsa da duruma bakıp ona göre itirazlarımızı yapsak. Ama işte
-
@3pruu mülakatı geçemediniz anladigim kadarıyla... Sonra bize mulakattan bahsedebilir misin ? Mülakatla ilgili bilgisi olanlar da lütfen yazmaya başlasa seviniriz.
-
@4hmtysn hayır geçemedim. Diğer kurumların mülakatından çok farklı değildi. Ben hazırlanamadan girmiştim. Ama her konudan soru gelen olmuştu o yıl. Ortam rahattı.
-
@4hmtysn bir de benden ve Fransızca'da giren bir arkadaştan İngilizce cevaplar istenmişti.
-
@3pruu ben Arapça'dan girmiştim...
-
@4hmtysn hocam sizin itiraziniz sadece size mi gecerli yoksa o soruyu dogru yapan herkese mi?
-
@jevons1 bilmiyorum ama mantıken herkese geçerli olması gerek ve bunların doğru kabul edilen cevapların yayımlanması gerek diye düşünüyorum ki herkes ona göre itiraz edebilsin.
-
@4hmtysn bencede ama hile var sanki
-
@jevons1 katılmıyorum ne yazik ki hilelik işler olmaz bu kadar resmi kurumlarda...
-
İletişim uzman yardımcılığı ile ilgili internette çok az bilgi var, genel anlamda iyi bir pozisyon olduğu söyleniyor ama çevresinde burada çalışan veya meslekle ilgili bilgi sahibi olan birisi nasıl bir kurum olduğundan, avantajlarından, dezavantajlarından bahsedebilir mi rica etsem?
-
@nimesat +
-
@ksfno1 hocam siz girmiş miydiniz bu sınava? benim bildiğim iki kişi var şimdilik eleme sınavını geçen. Size de sormak istedim.
-
Sınavı geçen benim saydığım 6 kişiyiz şu an, forumda yazan ve yazmayanlar toplamı. Başka tanıdığı olan varsa yazarsa güzel olur en azından bir tahmin yürütürüz
-
@3pruu Girmiştim evet ve geçtim Umarım forumdan bu kez kazanan birileri çıkar
-
@ksfno1 çok sevindim. Öyle umalım