Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
-
G.Y 27 G.K 27 İNGİLİZCE 10 DOĞRU , 64puan . Hesapladığımdan 3 puan düşük geldi.
-
@sadaretkethüdası, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
Ben de baraj üstündeyim. Sizlerde durumlar nasıl?
Tebrikler
-
@fmcurmen teşekkür ederim hocam
-
@hışhışıhançer Al benden de o kadar hocam. Benimki 69'da kalmış bir de
-
73 olarak kontrol etmişken 65 aldım, 2 ya da 3 soru fark etse eyvallah da 8 soru şaşırttı. İtiraz etsem işe yarayacağını düşünmüyorum. Yeterli değilim sanırım. Kazanan arkadaşlara başarılar dilerim
-
arkadaşlar ingilizce ve genel kültüre itiraz etmek için ayrı ayrı mı 50şer TL ödenmesi gerekiyor? Bir de ilk itirazlarda itiraz sonucu mail olarak mı gönderildi itiraz eden adaylara?
-
71 geçtim ben de. İptal edilen soru var mı biliyor musunuz? Ya da alan sınavı yapılacak mı?
-
@meakb hayrı sınav itirazı işlemi direk bir bölüm olarak değerlendirilip 3 bölüme de itiraz etsen tek bölüme de itiraz etsen 50 tl ödeniyor. dikkat edilmesi gerken durum şu tüm itirazlarını yaptıktan sonra ödeme işlemine geçmen gerek. Farklı bir bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
-
@3pruu GK 29 soruya itiraz etmiştim cevap olarak: "İtirazınız haklı bulunmuş ve sorunun cevabı "Kullanımlar ve Bağımlılık Modeli" olarak değiştirilmiştir." denmiş. Ama iptal olmuş anlamına gelmez sanırım...
-
@4hmtysn Tel : 0 222 335 0580 / 2286 Anadolu Üniversitesi telefon numarasından da teyit ettim.
-
Merhaba ben 69 da kaldim ne yapabilirim
-
@3pruu hocam 69 da kaldim nasil itiraz ederim
-
@jevons1 hesaplamalarını yap hangi soruyu yanlış hesapladiklarini dusunuyorsan sonucu gördüğün sistemin oradan itiraz diye bi bolum var. Orada sinav sonucuna itiraz edebilirsin hangi bölümle ilgiliyse itirazın. Geçmiş olsun. Kötü olmuş
-
@4hmtysn hocam neyi isaretledigimi hatirlamiyorum.Birde tek alandan mi itirazlar
-
@jevons1 yok her soru ve bölümlere itiraz edilebilir.
-
-
@3pruu itiraz edilen sorulara nerden bakabiliriz? Herkese acik mi?
-
@4hmtysn hocam tek opsoyon seciyor.Birde aciklama kismi var.
-
@jevons1 yok hocam ben de yok öyle bişey
-
@3pruu alan sınavının yapıldığı 2020 yılı ön eleme sınavı kaçla kapatmıştı bilginiz var mı?