2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
@cevatcobanli444 hayırlısı olsun
-
Cevatcobanlı444 sınav olmayacak mı
-
kpss p32de 2000. kişinin puanı kaça denk geliyor?
-
muhtemelen bu alandan isteyecekler alım sayısının 20 katını çağıracaklar (seneye için)
-
@fthdyngc P32 puan türü kaymakamlık sınavı için istenilen puan türü olarak ilan edilirse önceki yıllardaki sıralamaları baz almak çok doğru olmayabilir. Kaymakamlıktan dolayı bu puan türünde yoğunluk oluşacaktır.
-
@fthdyngc
Tam bir kıstas olur mu bilmiyorum ancak kendi puanımı örnek verebilirim.P32 puanım 85.1 sıralamam 303. Aday sayısı 13.423.
Yeni yapılacak sınavda sıralamalar değişecektir diye zannediyorum.
-
P32 den alacakları ne malum ya kamu yönetim ağırlıklı puan türünden alırlar
-
eskiden p37 ile alıyorlardı. o da şimdi p32'ye karşılık geliyor.
-
Bakalm kpss şartı gelicek mi o kesinleşsin de
-
@darısı-başımıza, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
P32 den alacakları ne malum ya kamu yönetim ağırlıklı puan türünden alırlar
P6-P9-P29-P30-P31-P32-P33 kamu yönetimi içeren puanlar.
Eski p37 ye denk gelen P32 oluyor. Bekleyip görelim.
-
@KaimakamAday p37 tam olarak karşılık gelmiyor aslında. P37'de kamu yönetimi ağırlığı yüzde 40'tı. Tabi 2014'ten sonra değişti p37 puan türü.
-
Puanın ne önemi var arkadaşlar, puan işine daha çok var. P98 de olsa p001 de olsa bu sınava ciddi hazırlanan 1500 kişi filan var zaten. Hepsi de o şartı sağlar seneye, kpss ile nitelikli personel gelmez. Nitelik istiyorlarsa ön eleme sınavı yapsınlar sayıştay gibi bir alım nitelikli hale getirir
-
Yakında yönetmelik yayınlanır,hepimiz kpss türlerini görmüş oluruz,belki başka başka bir şartta olabilir.Heyecanla yönetmeliği bekliyorum
-
Benim tek korkum 2024 yerel seçimlerinden sonra Nisan mayıs gibi sınav yapmaları çünkü benim gibi 2023 Kpss puanı olmayanlar sınava girmeye hak kazanamayacaklar. Umarım yeni yönetmelik yıl bitmeden yayınlanır. Sınava giriş şartları açıklanır. 2024 KPSS’den sonra sınav olursa çoğunluk mağdur olmaz. Sadece 2023 yılında yaş şartını dolduranların hakkı doluyor. Allah yardımcımız olsun.
-
Rutin olarak ilerleyen bu süreci altüst eden en büyük mesele seçim mi oldu?
-
Hocam Bakanlıktan her gün birden fazla duyumlar çıkıyor ve hepsi bambaşka duyumlardan meydana geliyor. En son yerel seçim ile alakalı duyumlar geliyor. En kısa zamanda sürecin netleşmesi gerekiyor. Bu belirsizlik devam ettikçe farklı duyumlar gelmeye devam edecek gibi gözüküyor.
-
Necip Üzen'in tweeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçeklik payı yüksek midir ?
-
@jd-can6290 o kim hocam ne demiş
-
Yanlış yazmışım hocam Edip Üzen olacak. ''Edindiğim bilgiye göre, 2023 yılında Kaymakamlık sınavı açılmayacak. Çok sorulduğu için cevap vermiş olayım.'' şeklinde dün tweet atmış .Memurlarnet Genel Yayın Yönetmeni olduğu yazıyor.
-
@jd-can6290 Hee tamam hocam gördüm, vaziyet öle duruyor olmayacak gibi