2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
@gamzelikaymakam teşekkür ederim kazanamadığımı biliyordum da öyle görünce şaşırdım.
-
yaş haddinden emeklilik talep ediyorum yeter bu kadar.
-
Allaha şükür ben de iyi puanla kazandım. Mülakata kalan arkadaşlara başarılar dilerim. Kalamayanlar da canlarını sıkmasın, pes etmesin
-
Çok şükür olmuş arkadaşlar. Mülakatta dualarınızı bekliyorum. Herkese teşekkür ederim.
-
2023 mülakat whatsapp grubu kuruldu mu acaba ?
-
@yavuz111, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
2023 mülakat whatsapp grubu kuruldu mu acaba ?
İnşallah birileri kurar da buraya da bilgi verirse bizde katılmak isteriz.
-
@109-dönem, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
Benim tahminim 89.5 net
-0, 25/+0.506.12.2023 deki tahminim. Nokta atışı oldu gibi:)
-
hangi soru iptal edilmiş
-
@abcsahin orta vadeli mali plan sorusu hocam
-
Şukurler olsun
-
Hepimize herkese geçmiş olsun. Yazılıyı geçenleri kutlarım. Benim 4. kez nasip oldu binlerce kez şükürler olsun. Bu yolda her şeyi gördüm, biliyorum neyin nasıl olduğunu ya da olmadığını. Yine de dualarınızı bekliyorum. Mülakata girecek olanlara başarılar dilerim. Tekrar hazırlanacak olanlara da kolaylıklar diliyorum.
-
@kelpetenali, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
Geçen yıl bu tahminde bulunmustum.
1-200 77
200-400 75
1-800 ise 71.5 tahminimÇok yakın netice geldi.
Son olarak yine bir analiz yapmak gerekirse alan sınavının kolay olması, belirli bir kitlenin devamlı çalışması gibi net artırıcı nedenler mevcut iken sözel mantık suprizinin olması sınavın olma belirsizliği ve geçen yıl ek mülakatla kazanan 210 civarı kişinin olması sebebiyle bizler için puan noktasında ki olumlu durumlardır.Tahminimce alandan 1 veya 2 soru iptal olacaktır.Bu sebeple puan olarak 308.arkadasi 89.5 (+,- 1)puan olarak bekliyorum.
Sınav özellikle alan kısmı noktasından kaliteli olmasa da inşallah hak eden 308 kardeşimin daha da düşük puanla kazanmasını temenni ediyorum
Yarın ola hayrola.Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Mülakat sürecinde herkese başarılar dilerim.Diger arkadaşlar üzülmesinler muhasebesini yapsınlar.Hayirlisi deyip önümüzdeki sinavlara baksınlar.
-
@kelpetenali muhadebesini biz mi yapacağız yoksa doğru yaptığımız soruyu iptal eden ÖSYM mi yapacak. İnşallah hak eden mülakatı geçer bu kulaklar geçen sene Türkiye 8.sinin elendiğini duydu
-
-
Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederim bende seneye girmeyi düşünüyorum kpss sarti gelmzse kaç kaynak yeterli olur olmazsa olmaz dediğiniz kaynaklar varsa paylaşabilir misiniz
-
Arkadaşlar merhaba elimde eski basım kaymakamlık kitapları var ama üzeri isaretlenmemis yeni gibi duruyor.ozellikle öğrenci olan ve maddi durumu olmayan arkadaşlarıma hediye etmek isterim özelden yazarlarsa çok sevinirim.lutfen durumu olmayan arkadaşlar yazsın başkasının hakkına girmeyelim.simdiden teşekkürler başarılar
-
Arkadaslar 2024 için grup kuralım mı?
-
@omrcan hocam ilk taşı atma zamanı geldi. 2024 başlığı da açılmadı hala.
-
Arkadaslar bu senenin sınav sorularına nerden ulasabilirim
-
@OnurAdam açtım hocam