2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
İptal süreciyle ilgili ösym’den duyumu olan var mı?
-
@BernardKissenger duyum diye bişey olmaz, herhangi bir açıklama gelmez, sadece yazılı sınav açıklanınca not şeklinde varsa iptal sorusu orda belirtilir, onun dışında bir bilgi edinilemez,
-
@BernardKissenger hocam bu konuda duyum verenlerin hicbir duyumu tutmadi bizim dengemizi bozmaktan baska işe yaramaz. O yuzden duyum olsa bile kulak asmayin sinav sonucuyla ogreniriz
-
@abcsahin her yıl iptal hakkında sallama da olsa birkaç şey yazılırdı buraya. Şimdi o da yok. Ben de maksat muhabbet olsun diye sordum.
-
@kaymakamhanım buradaki duyumların niteliğinden haberim var. İtibar ettiğimden değil maksat muhabbet hocam
-
Hoca ve kaynak önerisi verebilir misiniz?
-
@BernardKissenger acaba sınava girenmi azaldı ya da sınavdan beklentimi yok
-
bir eğitim kurumundan online kurs almıştım bugün arayıp hesapladığım netimi sordular ve topladıkları bilgiler ışığında 308. kişi sınır netinin 90-91 civarında beklediklerini söylediler. bu bilgi tamamen sahadan toplanan bilgiler ışığında verildi diye düşünüyorum ortalama 76-77 puana tekabül ediyor gayet yüksek ama bu sınav için beklenen bu civarda diye tahmin ediyorum herkes için hayırlı olsun sınırlarda beklemek gerçekten zor.
-
Iyice baydi bu mahkeme iptal vs insallah dogru neyse o olurda hak yerini bulur bir seferde yanlis ne varsa duzeltilir mahkemelere birakilmaz kimler hakettiyse onlar kazanir insallah diger turlusu buyuk haksizlik mahkemeye gore dogru osym ye gore yanlis bir bilgi olabilirmi dogru bir tane ya dogrudur ya yanlis gecen seneki gibi olmaz insallah ...
-
@abcsahin beklenti yüksek bence. Benim çevremde gördüğüm bu
-
@yakupcemil81 ayni yerler 94 diyordu gecen hafta nolduda bukadar dusurduler bencede yuksek ama genede umut dunyasi hocam
-
@yakupcemil81 hangi kurum verdi bu bilgiyi acaba
-
Her yıl düşük kapatacak denir yüksek kapatırdı umutlar yıkılırdı, Bu yıl sınavın her şeyi ters olduğu gibi beklenti de ters, yüksek bekleniyor inş düşük kapatır.
-
Bugün sorulara son kez göz gezdirdim. Gkgyde 16, alanda 14 tane zor ve belirleyici soru saydım. Yorum yapmaya çalıştım ama yapamadım buna
-
@BernardKissenger beklenti yüksek bence derken hocam beklenti yersiz bir şekilde yüksek mi anlaminda yoksa cevrenizdekilerin puanları yüksek anlamında mi tam anlayamadim:)
-
@ceterissparibuss yapilamayacak soru sayisi fazlaydi hocam hadi secici zor sorulari gectim yapilamayacak min 10 soru vardi tabani 94 bekleyen kurumlarida aklim almiyor gercekten. Bu sinava hakikaten emegi gecmis kisilerde bile pek duymadim bu netleri.
-
@sfarsdfn yersiz olduğunu düşünmüyorum. 91-92 bekliyorum şahsen tabanı
-
Cevrenizden cok yuksek netler var mi acaba
-
Bu iş böyledir. Sınav sonucunda gelen netler ile hesaplanan netler arasında fark olur. Çoğunlukla hesaplanandan daha az net ile karşılaşılır. O yüzden o hesaplamalara dikkat etmeyin.
-
Geçen yıl hakimlik konusunda popüler bir kurs idari için 76-77 gibi yüksek bir doğru ile kapatacağını söylüyordu. Ben de ısrarla 72-73le kapatacağının söyledim o civarda kapattı. 2017den beri bu süreçteyim ilk defa bu sınava yorum yapamıyorum. Bu yıl nasıl bir cendereye düştük böyle anlamadım.