2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
@Kethüda bu sınavın tozunu yuttuğunuz çok belli, nokta atışı tespitler. Durum aynen bundan ibarettir. Test usulüne geçildiğinden beridir 6. sınavdı bu sınav. Normalde yıllar geçtikçe taban puanın yukarı çıkması gerekirken tam zıttı bir durum oluşmaya başladı. Bunun da sebebi sınavın %85i üzerinde hakimiyet kurmak yerine %15 lik kısım için debelenip durulması. Geçen yılki sınav artık bu sınavın deri değiştirdiğine işaretti. Kurslar ve kendinin yetkin olduğunu söyleyen hocalar bu durumu dikkate almadı. Zira almalarıda beklenmezdi zaten, hala daha aynı tas aynı hamam diyip yola devam ediyorlar. Olan adaylara oluyor. Bu sınavı kazanmak ne zor nede kolay, işin farkına varan alıp gidiyor. Son söz olarak şunu telkin etmek isterim. Sınavı kurslar veya kitap yazarları hazırlamıyor, ÖSYM hazırlıyor. Sizler hala inatla hocaların dediklerini baz alarak çalışmaya devam ederseniz korkarım ki hüsrana uğrayışlar devam edecektir. Cümlemiz için hayırlısı olsun
-
@ceterissparibuss çok teşekkür ederim cevabınız için
-
@ÇakıL_ yani aynen hocam amiyane tabirle iki ucu gibi bir sey.....hayirlisi bakalim
-
Fırtına öncesi sessizlik mi bu
-
Hicbir sınav sonrası bunun yarısı bile sessiz olmadı; umarım fırtına öncesi sessizlik değildir
-
@districtgovernor ben artık şunu düşünmeye başladım bayağı kişi 84 altında kaldı üstünde kalanlardan da 90 la kapatır deyince hocalar umutları azaldı 90 üstüde çok değil ne burada ne de başka platformda konuşa kimse yok insan meraktan girer beklentisi olan zaten bir yere yazar diye düşünüyorum
-
Optikler okunmuş mudur
-
@sonsuz ben de oyle dusunmek istiyorum. Telegram gibi diger sosyal medya mecralarına da böyle diyorlar. Millet de 84 ün aşagısı olunca dediginiz gibi oluyor
-
Ahmet Deniz birkaç güne hortlar burada:))
-
@BernardKissenger, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
Yaşıyor mu o yav
-
@ceterissparibuss, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
@BernardKissenger, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
Yaşıyor mu o yav
Kambersiz düğün olmaz:))
-
Bu sessizligin nedeni belirsizlik 90 neti olanda emin degil 89 neti olanda iptal vs olursa diye 4 soru iptal olsa kim napabilirki o yuzden sinirda insan cok herkes tedirgin ve sessiz
-
Merhabalar, 2024 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı'na hazırlanmak istiyorum. İstanbul'da yaşıyorum ve 09.00-19.00 arası çalışıyorum. Bundan dolayı online bir kaynaktan çalışmak istiyorum. Düşündüğüm kaynaklar ise Yakın Eğitim ve Hukuk Öğretir. Sizce bu kaynaklar benim için yararlı mıdır, tek başlarına yeter mi, ya da önerdiğiniz daha iyi kaynaklar var mıdır? Sorumu cevaplarsanız sevinirim. Önerilere ve farklı düşüncelere açığım.
-
Hocam kurs işini tavsiye etmem. İyi bir program dahilinde sonraki sınava zaman da var zaten kendiniz daha iyi çalışırsınız.
-
Kurslara hiç bulaşmayın
-
@ceterissparibuss, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
Fırtına öncesi sessizlik mi bu
Hem buradaki hem de telegramdaki sessizlik canımı sıkmaya başladı. Sınav ya herkesin moralini bozdu ya da bilmiyorum artık.
-
@ceterissparibuss hocam bu sene guy sinavinin yakin tarihte olmasi cok etkiledi bence. sinava ciddi hazirlanan kisi sayisinin az oldugu sinavdan once bile belli gibiydi simdi de ayni kanıyı koruyor gibi.
-
@kaymakamhanım o zamn 87:)
-
@kaymakamhanım hocam guy yakın zamandaydı aynı gün ziraat bankası sınavına girenler vardı ayrıca şunu söyleyeyim ben şuan hali hazırda bir kurumda çalışıyorum arkadaşlarım var bu sene iibf ye birşey oldu diyorlar guy da başvurularda taban puan aşağı çekilmiş daha önceki senelerden daha düşük kapatmış
-
@herseye-rağmen umarim oyle olur hocam sinava cok emegi gecmis arkadaslarimin bile o civarda cok isterim o bantlarda kapatmasini