Yabancı Dizi Önerileri
-
@napsak ben ayda yılda bir vakit ayırabildiğim için bu kadar biliyorum. Abd dizileri 40-60 dk arası. Bizdeki gibi 2,5 saat değil. Aralarda uzun müzik klipleri yahut ağır çekimde hareket eden oyuncular olmuyor. Daha nitelikli oluyor.
Ben tavsiye alayım o zaman? -
@polisiye-roman sınavlar yeni bittiği için bende yeni yeni izlemeye başladım hocam bu tadda bir dizi bulursam paylaşırım
-
Breaking Bad izlemiş ve sevmişseniz eğer Better Call Saul tam olarak aradığınız dizi.bu diziyi keşfetmek için geç kalmışım.
-
@bombiksmori Yabancı Dizi Önerileri içinde söyledi:
Dikkat ettim de kimse kore dizilerini önermemiş ya da benim dikkatimden kaçmış olabilir. Aşırı dozda ergen tiplemeleri içerse de bazen vakit geçirmek için güzel olabiliyo:)
Kore dizisi diyorsanız TRT'de çok yayınlanmış Efsane Prens Jumong dizisini öneririm.
-
Prison Break
Breaking Bad
The Oz (erkekler için)
Sons of Anarch (duyulmamış sağlam)
Vikings
The 100 (hafif ergen dizisi gibi görünse de alakası yok sağlam senaryo)Ilk dizileriniz bunlar olsun. Biraz bilindik sayılır hepsi. Kıyıda köşede kalan dizileri yazinca pek dikkat çekmiyor. Bunları izleyin, Sonrasını zaten kendiniz halledersiniz ünlü olmamış sağlam dizileri bulursunuz
-
@Ђилаc_Mилован hocam yine trt de uzun yıllar yayınlanmış 'saraydaki mücevher' de efsane bi diziydi.
-
........................
-
kısa ve eğlenceli bir dizi olaraktan blue mountain state . Yalnızca 3 sezon 30 bölüm üniversitenin amerkian futbolu takımını anlatıyor oldukça komik bir dizi
-
Bu başlıktaki tavsiye üzerine dün gece 11 22 63 e başladım hemen bitti ama fena değildi tavsiye edilebilir
-