Rahat olun gençler, tercihini yap'taki arkadaşlar bu yılın başında DPB ve BTK'da alım hazırlığı var demişlerdi. DPB yaptı ama BTK'nın ilanı vermesi ağustosu buldu. Gerçi o kurum ilanı erteledi ama bu da sürpriz bir durumdu. Yani zırt pırt yok efendim kemer sıkacağız, alımı azaltacağız zaten memur şişkinliği var diye sitem eden bakanlarımız varken bunların en başını maliye bakanımız çekiyorken bizimkiler ne yapsın @Selim-Ertürk ? Memurlar net gibi her tıklamada hayvan gibi reklam alıp saçma sapan trollere, dershane reklamcılarına pirim mi versinler? Varsın duyum paylaşmasınlar ama biz İİBF'liler için seviyeli, düzgün bir forum imkanı sunsunlar... Hem burada en azından mesaj silme ve değiştirme fonksiyonları var. Orada bunlar bile yok. Sırf daha çok tıklansın, post sayısı artsın, reklamlardan kazanalım şeklinde ticari bir zihniyet dönüyor. Doğru dürüst sorunlar dile getirilmiyor. Aynı sorular yüzlerce kez soruluyor. İyi bir şey yazılsa bile birden eksilenmeye başlıyor. Ben bu siteyi kuran arkadaşlara güveniyorum.
Ђилаc_Mилован
@Ђилаc_Mилован
Đilas_Milovan
Ђилаc_Mилован tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
RE: 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
Başvurular 21 Ekimde başlayacak yazıyor. O hâlde haftaya cumaya kadar ilan yeniden gelmezse sıkıntı gibi
-
RE: Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Müfettiş Yardımcısı İlanı
16 Aralık'taki bu sınav Edirne'de yapılıyorsa görev merkezi de Edirne olmalı. Trakya'da yaşamak isteyen arkadaşlar bulunmaz bir fırsat bence... Ailesi İstanbul Avrupa yakasında bulunan insanlar için de güzel bir ilan. Sınav ücreti ve 30 yaş şartı da bu ilana sadece isteyenler başvursun diye konulmuş sanırım. O açıdan puanı düşük olup Trakya isteyenler kaçırmasın. Maaş konusu da açıklığa kavuşursa iyi olabilir...
Kaç kişi alınacağı yazmıyor. İlanı burada buldum:
http://www.trakyabirlik.com.tr/TBirlik_Portal/uploads/ihale_0876.pdfSitesine baktım. Gaziantep, Ankara, Trabzon, Bursa, İstanbul, İzmir ve Çorlu'da müdürlüğü varmış. Bu yerler dışında turneye gidilecek yer yok sanırım.
-
RE: Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
@padmeamidala Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı. içinde söyledi:
Mezuniyet belgesi için diplomayı mı taratmamız gerek yoksa e devletten indirilen yök mezun belgesi de olur mu sizce?
Ben telefonla fotoğrafını çekip paint kullanarak gereksiz kısımları kırpıp öyle yükledim. Vesikalık fotoğraf için de aynı yöntemi uyguladım. İl göç başvurusunda da aynısını yapmıştım, problem olmamıştı. Umarım burada da olmaz. Çünkü başvurduktan sonra bir daha değiştirilmiyor.
@caletti bana mail gelmedi ama hak kazabırsak giriş belgesi mail olarak gelecekmiş
-
RE: ÇİFTLİKBANK
çiftlik bank, mega holdings, quest. net, bul karayı al parayı vs. vs. bunların hepsi kısa yoldan köşeyi dönmek isteyen kendini kurnaz sanan enayilerin paralarını kaptırmalarını sağlayan ustaca tasarlanmış uygulamalar. Yıl olmuş 2018 ve yıllar önceki ülkenin meşhur banker krizi döneminde yaşananlar halen kabuk değiştirip tekrar yaşanıyor. Allah akıl fikir versin böyle işlerden medet umanlara...
-
@odtüsbky 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani içinde söyledi:
@escobar_p kardeşim valla geçen sene p5 de etkili olduğundan pek bir anlam ifade etmeyebilir ama yazalım madem...
2015
90,60 - 177.
87,52 - 538.
86,10 - 854.2016
90,66 - 120.
89,67 - 183.
89,52 - 195.
89,48 - 200.
88,13 - 338.
88,11 - 343.
87,88 - 383.
87,19 - 530.
86,70 - 652.
86,82 - 618.
86,51 - 711.2015 ile 2016 arasında bu puan türünde pek bir fark yok. Bence kadın adayların bir kısmı başvurmaz ve taban puan 86,8-86,4 arası kapatır ama benim tavsiyem, 86'yı geçen herkesin başvurup şansını denemesi... 86 puanın altındakilerin ise boşuna ptt masrafı yapmaması... Eğer şu süreçte başka ilanlar olsaydı tahminimi daha aşağıda tutardım. Ayrıca 87 ve üstü olup başvuran herkese kesin gelir, müsterih olun
Not: Bunlar verilere göre tahmindir, sorumluluk kabul etmiyorum
Teşekekkürler @odtüsbky ama bence 85,5 ile 86,0 arasının da şansı var çünkü forumda uzmanlık isteyenler müfettişlik isteyenlere göre çoğunluğa sahip.
-
RE: İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCILIĞI ALIM İLANI
@oscarwilde06 2015 puanıyla başvuracaklar olsa da sayıları fazla değildir. Sıralaması o puan türünde ilk 80'de olana kesin gelir bence. İlk 100'ün de şansı yüksek ama sıralamada 100'ün altına düşeceğini sanmıyorum.
-
RE: 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
@escobar_p 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Bu arada Maliye Teorisi'ndeki sorusundaki adamın adı "Pierson"du.
Cevap ise Kapitalizm olan şık değil. Cevap E şıkkı olacak.Adamın internette Türkçe'ye çevrilmiş makaleleri var.Refah devletinin Kapitalizm'i ayakta tutan bir kurum olduğunu söylüyor.
Sanırım google'a "pierson capitalism" yazınca çıkan christopher pierson adlı bir akademisyen. Teşekkürler valla merakım giderildi
-
RE: Motivasyon
@arsenlupen Dershane kütüphanelerinde, Ankara Milli Kütüphanede, İstanbul Üni. Merkez Kütüphanede millet harıl harıl çalışıyor. Bu yıl olmazsa 75 ya da 80 olan p35'imi daha yükseğe çıkarayım mantığıyla hareket ediyorlar. Sırf bunları bile düşünmek size motivasyon olur bence.
-
@Rawls Millet ders çalışmaktan buraya bir şey yazmaya zaman bulamaz ki, millet şu an eksikleri kapatmaya çalışıyordur
Ђилаc_Mилован tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KPSS A Ocak grubu kurs ne kadar mantıklı
@my0606 yds puanı varken ocakta mezun olup istanbulda ocakta a grubu kurs açan bir dershaneye gitmiştim zamanında. kpss a çok geniş. hiçbir faydası olmadı 75-78 arası puanlar geldi. Sadece p3 (gk-gy dersleri) + mezun olduğunuz bölüm dersleri çalışın anca yetişir. eylülde alandan dershaneye gidersiniz
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@islimbot herkes ankaraya yüklenirse 87 gibi yüksek kapatır. ankara gelmeyebilecek 85 li puan sahipleri izmire mersine erzuruma başvurup sınava hak kazanırsa şaşırmam
ancak herkes düşük kapatacak diye izmire mersine erzuruma yüklenirse o zaman buralar 87 gibi yüksek kapatabilir ve ankara 85 e düşebilir. bakalım hangisi olacak
-
RE: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Gelecek sınavlara da hazırlık olsun diye acaba hukuk ve iktisat sorularını yazabilir misiniz?
-
RE: ÇİFTLİKBANK
çiftlik bank, mega holdings, quest. net, bul karayı al parayı vs. vs. bunların hepsi kısa yoldan köşeyi dönmek isteyen kendini kurnaz sanan enayilerin paralarını kaptırmalarını sağlayan ustaca tasarlanmış uygulamalar. Yıl olmuş 2018 ve yıllar önceki ülkenin meşhur banker krizi döneminde yaşananlar halen kabuk değiştirip tekrar yaşanıyor. Allah akıl fikir versin böyle işlerden medet umanlara...
-
RE: Taek Uzman Yardımcılığı İlanı
@outofthesight Anlıyorum. Mühendislikten giren bir arkadaşımdan halen istemediler. Demek ki "herkes" derken "kazanan herkes" demek istemişler. Hayırlısı olsun...
-
RE: Uber’e sahip çıkalım.
Yarın öbür gün taksiler yok olup her taksi uber olursa öyle bir tekel olur ki pişman oluruz. bence karışmayalım, millet rekabet içinde olup birbirini yesin
-
RE: Taek Uzman Yardımcılığı İlanı
@outofthesight Sizden başka birileri daha arandıysa ve mülakattan önceki formun bir daha doldurulmasını istedilerse o zaman sadece kazananlara soruşturma yaptıklarını söyleyebiliriz. Ancak sadece sizseniz o zaman soruşturma yapılırken evrak falan kaybolmuştur ve yeniden soruşturma yapılacaktır. Siz telefonda zaten doldurdum neden bir daha isteniyor deseydiniz belki gerçek sebep ortaya çıkardı
-
RE: Gümrük ve Ticaret Uzman Yardımcılığı sınavı
@sayıştay 2014 yılındaki son ilanda alınan 120 kişinin yarıdan çoğu uluslar mezunuymuş. ben de okudum eski alım başlığından. bunu düşünürsek uluslar istememesi çok normal...
-
RE: Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2017
@eemengineer Açıklandı ama maalesef bireysel görülebiliyor: http://sinavbasvuru.sanayi.gov.tr/BagimsizSonuc.aspx
-
RE: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
@genclerbirlikli bildiğim kadarıyla başkan imza atmadan hiçbir kpss a grubu alımı sonucu açıklanmaz. yanlış mı biliyorum?