@paretooptimal ben eem den girdim soruların %80-85 i alanla alakalıydı. Diğer dallardan normlar hiyerarşisini; Aziz Sancar'ı ve ödülü nerede aldığını falan sordular. Yani hep kendi alanınızdan beklemeyin, araya farklı sorular gelebilir
eemengineer
@eemengineer
eemengineer tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
RE: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
Eem den mülakata girdim ilan da belirtildiği üzere mevzuat ağırlıklı çalıştım ama daha çok alandan sordular yani haberleşme ile alakalı belirli kavramları sordular Mesela bir sinyalin iletilmesini engelleyen faktörler nelerdir? veya alçak geçiren filtre nedir?? Bir de tam hatırlayamadığım doğru cevap da veremediğim bir kısaltma sordular yayin iletimiyle alakali bir kavramdi(!) Yine bir kavram sordular(!) mevzuattan ise yerel yönetim nedir? Sansür nedir? Kazanamadim ama gireceklere faydasi olur diye dusunuyorum;)
eemengineer tarafından gönderilen son iletiler
-
@paretooptimal ben eem den girdim soruların %80-85 i alanla alakalıydı. Diğer dallardan normlar hiyerarşisini; Aziz Sancar'ı ve ödülü nerede aldığını falan sordular. Yani hep kendi alanınızdan beklemeyin, araya farklı sorular gelebilir
-
RE: ALES - 2017/2 Sonbahar
- Girisimdi diger sinavlarda bir cok soruyu okuyamadan sure bitmisti. Bu sinavda da hepsini goreyim diye cok bos biraktim. Sayisal da cok secici sorular vardi. Gecmis yillar ozellikle 10 yil once ki sinavlar daha kolaydi. Bence de gittikce zorlasiyor.
-
@conmaynard 2317 kisi de çokmuş, artik hakkimizda hayirlisi.
-
@conmaynard hangi alandan basvurdunuz?
-
RE: Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2017
@ђилаc_mилован tesekkurler hocam; p3 ile aliyodu diye hatirliyorum 88 ile olmadi.
-
RE: Türk Akreditasyon Kurumu, mühendislik, biyoloji ve veterinerlik bölümü mezunları arasından uzman yardımcısı alacak
@galatasaray yok hocam yeni bir kurum herhalde google a yazinca sadece resmi internet sitesi var baska forum sitelerinde falan da bahsi gecmiyor. Bir de basvuru yaparken basvuru sirasi 156. ydim diye hatirliyorum ama bu sitede kimse bir sey yazmamis(?)
-
RE: Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2017
Listeler ne zaman aciklanir ?
-
RE: Türk Akreditasyon Kurumu, mühendislik, biyoloji ve veterinerlik bölümü mezunları arasından uzman yardımcısı alacak
Basvurular bugun son gun diye hatirliyorum. Ne zaman aciklanir acaba?
-
@paca08 haklisiniz, yani en yuksek 32 basvuracak degil ya.