Taek Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@burcuburcu yok daha 23 ocak'ta bitti mülakatlar biraz aceleci davranıyorum sanırım, teşekkür ederim
-
Mülakat sonuçlarından haberi olan var mı acaba? bir önceki alımda ertesi gün açıklanmış sonuçlar, 1 ay oldu hala bekliyoruz
-
@outofthesight Ben geçen hafta içi aradım; dosyalar enerji bakanlığında inceleniyor ne zaman açıklanacağına dair bizim de bilgimiz yok dediler.
-
@outofthesight bir önceki alım ne zaman yapılmıştı.
-
@hgrotius ben kurumun sitesinde en son 2014'e ait sınav sorularını bulmuştum, büyük ihtimalle 2014 yani
-
@outofthesight o günden bugüne çok şey değişti:( eskiden kurumların süreyi uzatması ayıp sayılırdı şimdi erken açıklayanı ayıplar olduk.
-
Arkadaşlar kurumdan aranıp güvenlik soruşturması formu talep edilen oldu mu acaba? bir de bu benim ilk mülakatımdı biraz acemiyim o yüzden, bu istedikleri güvenlik soruşturması formu ne için? Zaten mülakattan önce doldurup vermiştik neden tekrar istendi anlayamadım.
-
@outofthesight beni aramadılar yarın tekrar bir kurumu arayıp son durumu sorayım ben.
-
@sbu sorabildiniz mi acaba?
-
@outofthesight Sizden başka birileri daha arandıysa ve mülakattan önceki formun bir daha doldurulmasını istedilerse o zaman sadece kazananlara soruşturma yaptıklarını söyleyebiliriz. Ancak sadece sizseniz o zaman soruşturma yapılırken evrak falan kaybolmuştur ve yeniden soruşturma yapılacaktır. Siz telefonda zaten doldurdum neden bir daha isteniyor deseydiniz belki gerçek sebep ortaya çıkardı
-
@ђилаc_mилован Herkesten mi istiyorsunuz diye sorduğumda evet demişlerdi
-
@outofthesight Anlıyorum. Mühendislikten giren bir arkadaşımdan halen istemediler. Demek ki "herkes" derken "kazanan herkes" demek istemişler. Hayırlısı olsun...
-
Beni de aramadılar az önce aradım kurumu. Kazanmaya yakın olanlardan istemişler güvenlik soruşturmasını göndermelerini. Niye her arayana farklı bir şey söylüyorlar onu anlamadım.
-
@outofthesight bugün arayabildim tekrardan kurumu. El ile doldurduğumuz güvenlik soruşturması formu kabul edilmemiş online olarak doldurulmasını istemişler. Sanırım yanlızca sonucu olumlu olanlardan istendi dedi insan kaynaklarındaki personel. Tekrar arananlara hayırlı olsun denebilir sanırım
-
Cevap veren herkese teşekkür ederim, hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
bazen bu sınava girdiğimi bile unutuyorum, ne zaman açıklanacak acaba?
-
@outofthesight 8inde vermiştik soruşturma belgelerini sadece kazananlardan istendiği doğru mu acaba
-
@betbet19 istenmeyenler olduğuna göre %90 ihtimalle sonucu olumlu olanlardan istediler ama listede yedek de olabilir, açıklanmadan kazanıp kazanamadığımızı asla bilemeyeceğiz maalesef
-
@outofthesight sizin bölümünüz neydi acaba
-
@betbet19 hukuk