2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@Dönemsiz cumayı cumartesiye baglayan gece hocam.
-
Ses seda yok, bakalım ne olur
-
Var mı bakanlıkta bu hafta bir hareketlilik
-
Çok sessiz cok fazla sessiz ....bu süreçte ...
-
Yorulduk be
-
hakkımızda hayırlısı olsun, Allah başarılar nasip etsin
-
Bu haftaya yönelik duyum alan arkadaşlarım duyumları hala geçerli mi? Değişen bir durum var mı acaba?
-
@Kethüda Bu gece uykunuzu iyi alınız.
-
@miadam112, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Kethüda Bu gece uykunuzu iyi alınız.
Bu duyumu başka teyit eden arkadaş var mı?
-
Eski duyumcular zaten yoktu, şimdide yeni duyumcular yok 24mayıs duyumu tutmadığından mütevelli. Sonumuz hayrolsun
-
İnşallah yarın açıklanır fakat ben önceleri gibi kimsenin kesin duyum alabildiğini düşünmüyorum önceden çok kolaydı şuan bayağı saklanıyor ne olup bittiği
-
Yarın açıklanacak olsaydı en azından bir kaç kişiden ses gelirdi diye düşünüyorum
-
@safiTÜRK69 hocam sizde var mı bir duyum?
-
Önceki olumlu duyumlarda sadece @Amirim-0 ve @Mia112 o hafta açıklanmayacak diye duyum paylaştılar. . Bu hafta için bu iki arkadaş da aksi bir durum olmadıkça açıklanacak dediler..açıklanmayacak dediler açıklanmadı umulur ki açıklanacak dedikleri bu hafta artık nihayete erer bu süreç..artık olumlu duyumlarin gelmesinden çok olumsuz duyum çıkmaması için dua eder oldum
-
@miadam112, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@mia_ Sabır ile Cumayı bekleyiniz.
O gün geldi @miadam112 ,
hala aynı noktada mıyız @Mia112 -
Gününüz hayrolsun. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin. Hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin. Listelerin son şekillenmesinde Vatana, Millete en çok fayda sağlayacak Merhamet ve Adalete sahip kişilerin kazanmasını dilerim. Bu gece uyumamanızı tavsiye ederim.
-
Hocam gece eski hesap olma, tutmasa da canınız sağ olsun ilk yanılan olmazsınız
-
@BernardKissenger @safiTÜRK69 sizde bir duyum var mı hocalarım
-
@İmparator 1 saat önce konuştum. Bir gelişme yok. Bakanlık sessiz. Müdürler dönüş yapmıyor. Birkaç gün önce pgm en geç cuma açıklayacağız demişti ama bugün bunu teyitleyen kimse olmadı henüz. Gün içinde gelişme olursa yazarım
-
@BernardKissenger, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@İmparator 1 saat önce konuştum. Bir gelişme yok. Bakanlık sessiz. Müdürler dönüş yapmıyor. Birkaç gün önce pgm en geç cuma açıklayacağız demişti ama bugün bunu teyitleyen kimse olmadı henüz. Gün içinde gelişme olursa yazarım
teşekkürler hocam