2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Bu ileti silindi! -
@miadam112 hocam ben kararnamenin bayram sonrasına muhtemelen de temmuz ayına kaldığını duydum, siz hala aynı noktada mısınız?
-
@kaimadam Kaymakamlar mi Valiler mi hocam ? Valiler ise Evet doğru temmuz ayına kaldı. Kaymakamlar ise bu gece inşallah.
-
@miadam112 kaymakamlar hocam ama inşallah benim duyumum yanlıştır. Artık heyecan da hissiyat da kalmadı, neden kararnamenin beklenildiğini sonuçlardan daha çok merak eder hale geldik.
-
@Hayek üstat ne dersin bu akşam için?
-
@miadam112 aksi bir duyum var mı hocam ?
-
@Hayek @safiTÜRK69 @Amirim-0 bugün için umut var mı acaba ?
-
Sonuclarin gecikmesinde guvenlik sorusturmalari etken olabikirmi, oncesindenmi sorusturma yapiliyor yoksa asil listeler aciklandiktan sonrami,eger guvenlik sorusturmasi yapiliyorsa bu is temmuza kalir
-
Suana kadar forumda guvenlik sorusturmasindan hic bahsedilmedi, acaba onceki donemlerde surec nasildi
-
Bu yıla kadar yapılan alımların hepsinde soruşturma yapıldı hocam, gecikmesinin sebebi soruşturma değildir
-
@bitmediniz bildigim kadariyla kamuya mulakat ile yapilan personel aliminda yapilan guvenlik sorusturmasi ortalama 3 ay suruyor, baska bi gecikme anlamsiz geliyor
-
Gelmesi bekleniyor bu gece. Geçen cuma olayından sonra temkinliyim, gelmezse şayet elçiye zeval olmaz diyelim.
-
@BernardKissenger, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Gelmesi bekleniyor bu gece. Geçen cuma olayından sonra temkinliyim, gelmezse şayet elçiye zeval olmaz diyelim.
Estağfirullah hocam, en azından duyduğunuzu söylüyorsunuz. Teşekkür ederim
-
@bitmediniz Az kaldı inşallah. Son Demler ..
-
@miadam112 inşallah kardeşim
-
@BernardKissenger hocam kararname mi liste mi?
-
Bismillahirrahmanirrahim
-
@Kethüda liste hocam
-
@BernardKissenger teşekkürler, sağ olun. Hayırlısıyla gelsin inşallah.
-
Saat kaça kadar beklemek makbüldür, yarın işlerim varda ondan soruyorum