2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Eskiden duyumunda bir grafiği vardı, grafik yükselerek gider sonucunda da açıklanırdı. Şimdi grafik bi yukarı bir aşa dalgalanıyor. Karadenizde bile bu kadar dalga yok
-
Bakan beyin göreve gelmesiyle birlikte açıklanan ilk ve tek kaymakamlık mülakatı olan ek mülakatlar 27.11.2023 pazartesi açıklanmış. Cumayı beklemeden pazartesi salı biter inşallah:)
-
Arkadaşlar iyi akşamlar foruma yeni dahil olmakla birlikte 5.mülakat sürecini yaşıyorum.Benim aldığım duyumda listenin belirlendiği bakan beyin talimatının beklendiği söylendi.Ayrıca kaymakamlar kararnamesi bekleniyor dendi.Umarım hepimiz adına hayırlısı olur.
-
O zaman 2-3 ay daha var açıklanmasına
-
Zannetmem o kadar
-
@Kethüda bulut var mı hocam havada
-
Züğürt ağa filmindeki şıh hazretlerinin arkasında yağmur duasına çıkan maraba gibi duaya çıkacağız artık.
Ekinler sararıp soldi
Cigerler dert ile doldi
Sana malumdir ahvali
Niyazımiz sana garşi -
-
Uyuyalım mı ? Ne dersiniz üstadlar ?
-
Geçen sene de pazarı pazartesiye bağlayan gece açıklanmıştı o yüzden gece 12 yi bekleyelim bence.
-
Bugün salı olacak yalnız
-
Daha iyi o zaman️
-
Gelmedi, hadi iyi geceler
-
Yine cumayı bekleyeceğiz anlaşılan
-
Son 3 haftadır tek duyum var liste hazır bakan bey ne zaman derse o zaman. E şu 3 haftada ne zaman dediğine dair hiç mi duyum yoktur
-
Bugün biriyle görüştüm haftaya da kalabilir dedi tansiyonum yerlerde ️
-
@KADIKÖYLÜ listeler hazirsa Bakan Beyin talimati bekleniyorsa neden surec bu denli uzuyor ve üzüyor sizce
-
@KADIKÖYLÜ her hafta bir sonraki haftaya kalıyor zaten, alıştık.
-
Atama kararnamesini bekliyor olabilirler
-
Artık duyumların kişisel tahminden ileri gitmediğini düşünmeye başladım