2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@BernardKissenger heyecan hep var hocam:)
-
@BernardKissenger Acun Ilıcalı gibi açıklıyorum açıklıyorum yapma da hocam
-
@Tefvîz, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@BernardKissenger Acun Ilıcalı gibi açıklıyorum açıklıyorum yapma da hocam
Hocam sen böyle deyince reklam vermek zorunda kaldım. Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak’tan tüm dünyaya selamlar!
-
Bu hafta gelmeyecek.
-
Hocam öyle bir giriş yaptınki arkasından loading bekledik. Haftaya hem nisan sonu hem mayıs başı. Tüm duyumları barındırıyor. Bakalım zaman ne gösterecek.
-
Mayıs açıklanma Haziran başlangıç arkadaşlar en başından beri söylediğim gibi durum. Değişen bir şey yok. Ufak tefek detaylar var sadece
-
@BernardKissenger detaylar nedir peki?
-
@hedefkaymakamlık birtakım ajandasal mevzular. Ben de isterdim loading yazmayı ama yapacak bir şey yok, özelden wpde şöyle diyorlar böyle diyorlar diye de darlamayın kaynaklarımızın farklı olduğu ayan beyan ortada. Hayırlı geceler
-
@BernardKissenger, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Mayıs açıklanma Haziran başlangıç arkadaşlar en başından beri söylediğim gibi durum. Değişen bir şey yok. Ufak tefek detaylar var sadece
Bende geçen günlerde yazdım ama doğru çıkmaz diye umdum. Galiba doğru artık. Mayıs ilk haftaya kaldı galiba
-
Birtakım ajandasal mevzular he. Maşallah ne güzel.
-
@Kethüda Arkadaşa belli ki işaret çakmışlar. Tecrübesizde birine benziyor ne hayırlı olsun denilenlerin olmadı haberi yok.:)
-
@safiTÜRK69, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Kethüda Arkadaşa belli ki işaret çakmışlar. Tecrübesizde birine benziyor ne hayırlı olsun denilenlerin olmadı haberi yok.:)
Sağ olasın üstadım var mı başka tecrübe paylaşımın?
-
@safiTÜRK69 bir forum atasözü vardır hocam.
"Duyumun iyisi kötüsü olmaz ve kimse duyumuyla bağlı değildir "
Bunu bilmeyen daha tecrübesizdir bence. Arkadaş sadece duyumunu paylaşıyor. Çıkar ya da çıkmaz. Bu kimseyi bağlamaz. -
@bende duyumla ilgili herhangi bir problem yok hocam. Çıkma ihtimali yüksek zaten.
-
Duyumlar nasıl alınıyor acaba, bakanlığın ilgili büroları mı aranıyor
-
@Kethüda, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@bitmediniz hava tahminleri cumayı yağışlı gösteriyor hocam ama adı üstünde hava tahmini
Havada bulut var hocam lakin yağmayacak gibi, ne dersiniz ?
-
@bitmediniz yok hocam, yağacak olsaydı gürlerdi
-
Romatizması olan yok mu ? Yağmur ne zaman yağacak
-
@bitmediniz bu gidisle yagmur duasina cikcaz gibi
-
@Kethüda yağış var mı yakınlarda hocam?