2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Kıymetli dostlar, kimsenin duyumu bilgisi vs olmadıpına inanmıyorum. Duyum paylaşmak sizlerden bir şey eksiltmez, beraber çıktığımız şu yolda en azından süreç içerisinde meşgul olacağımız duyumlar bir nebze de olsa iyi gelecektir. Sizlerden ricam duyumu olanın paylaşması yönünde. Şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim
-
Bugün yarın açıklanacak diye beklemeyin, yakın bir zamanda olmayacak. Kararname hazırlığı bizim sürecin önüne geçti maalesef.
-
Neden bu kadar sessiz ?
-
@mia_ Fırtına öncesi sessizlik desek duyumlar fırtınanın uzakta olduğunu gösteriyor, kuzuların sessizliği desek kimsenin kuzu olmadığı ortada : ) 2019'un mülakat sürecine bakıyorum 1117 yorum yapılmış şimdi bakıyorum benle beraber 287 yorum yapılmış...
-
Muhtemelen bu ay sonu aciklanir, suana kadar duyumlar, duyumdan ibaret kaldi. Mayis ilk haftasida geride kaldi, 20 gun icinde belli olur
-
@108-Dönem tahmin mi duyum mu
-
Pardon trol olduğunuzu unutmuşum
-
@108-Dönem kardeşim herkes yoruldu mahsus yapıyorsan yapma lütfen, gerçekten durumun sağlamsa yaz, özsaygını kaybetme.
-
@öktem_ilteriş çocuk falandır hocam çok şey yapmamak lazım
-
@108-Dönem eger alti bos bi duyumsa salliyosan ayip yani, topluma ornek olacak kaymakam adayisin, eglence olarak gorup eglenme amaci tasiyosan, bu grupta daha cok sallarsin, cunku insanlar enerjilerini kaymakam olmaya harcarken sen burda uydurmalarla guzel vaktini bos yere harcamis olursun
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@herseye-rağmen bugün rüya gördüm bu hafta perşembe açıklaniyordu sizin sonuçları beklediginiz tarih aralığı neresi hocam.
Gerçekleşen rüyalarınız oldu mu hocam daha önceden?
-
@109-dönem rüyayla amel edilmez hocam
-
@öktem_ilteriş hayırlısı hocam, bu ara geceler uzar:)
-
@108-Dönem iletinizi sildim. Tekrar etmeniz halinde hesabınızı kalıcı olarak kapatacağım. 25 günde 5 defa aynı şeyi yazıp gitmişsiniz.
-
@109-dönem yıllar var ki bu yolda sebat edip sabırla tevekkül ediyoruz, belki de rüyayla ilhamla keramet gösterecek kadar pişmişizdir. (Allah affetsin)
-
@öktem_ilteriş ben piştiğinizi düşünerek bol çay kahve içeceğim 2 gün:)
-
Benim de kahve falımda çıktı. Yakında emeklerimin karşılığını alacakmışım. Ama bu yakın, ne kadar yakın yani? Mesela kaçıncı cuma?
-
-
Bizim iş kurban bayramından sonraya kalmasın, uzadıkça akla değişik sorular geliyor..
-
Cumaların da eski tadı kalmadı artık.