2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Bu hafta açıklanmayacak
-
Mülakat için wp grubunun linkini atar mısınız ?
-
Artık çok yakın
-
@BernardKissenger bu hafta ihtimal var mı ?
-
@BernardKissenger ne kadar yakın hocam? Sadece siz Mayıs'ta ısrar etmiştiniz, Mayıs açıklanma Haziran başlangıç demiştiniz ve Mayıs'ı da yarıladık.
-
Arkadaş bombayı bırakıp gitmeyin yaa
-
“Yarın zor, haftaya kesin gibi..” Bana gelen yanıtta bu arkadaşlar.
-
Sabırsızlıkla sonuçları bekliyoruz, lakin 4te 3ümüzün kaybedeceği gerçeğini göz önüne alamıyoruz veya almak istemiyoruz. Evet sabırsızlıkla bekliyoruz her gece, yüksek ihtimal o gece sabaha kadar uyunmayacak 4te 1i mutluluktan kalan 3ü üzüntüden. Herkes nasibini yaşar. Hak eden 77kişi kazanır inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Bu gece o gece mi ? Uyuyalım mı ? Bekleyelim mi üstadlar ? Cuma gecelerini severler sonuçta
-
Son duyuru akşam saatlerinde mi geldi? Yoksa gün içerisinde mi? Ben takip edemedim.
-
@109-dönem 13 saat önce yayımlanmış
-
Mülakat bilgilerine giremiyorum giren var mı ? Direkt erör veriyor. Yoksaa ???
-
Bekleyelim mi ?
-
Bugün yarın derken mayıs ayının da son 10 gününe girdik. Hepimizin kaynakları yanıldı. Kimse duyum da sormuyordur artık:)
-
@109-dönem yeni bir duyumunuz varsa ben soruyorum hocam size?
-
@Çetin ben geçen haftalarda yazmıştım üstü kapalı da olsa aldığım duyumu. Hatta kendim bekledim de açıklanacak diye maalesef gerçekleşmedi. Tekrar sormanın da bir anlamı kalmadı. Bir arkadaş geçen hafta artık çok yakın yazmıştı belki onda bir duyum vardır. Israrla mayıs ayında açıklanacak diye yazmıştı.
-
Bugün birkaç gelişme daha oldu ama gelir mi emin değilim
-
@Amirim-0 o gece bu gece değil yazarsa genelde açıklanmıyor. Olumsuz duyumlarının isabeti oldukça yüksek. Açıklık getirebilir duruma.
-
@BernardKissenger gelişmelerden kastınız biraz daha açar mısınız mesela toplantı mı yapıldı, artık yakın yazmıstınız nereye göre yakın, garip bir hesabınız var 2 iletiniz var, belirsizlik kasıyorsunuz, maksadınız ne bilmiyorum ki.
-
Yav ortaya birsey atip niye susarlar ki eminsen duyumundan net cumlelerle paylasirsin degilsen olabilir gibi paylasirsin net ifadeler kullanip insanlari umutlandirmak vs ne yasiyor bu insanlar ya...