2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@herseye-rağmen hocam sizde var mı yeni bir duyum?
-
@109-dönem hocam duyduklarimi duymamazliga geliyorum:)en guvendiklerimden yanilinca sessiz sedasiz bekliyim diyorum yersiz cok net ifadelerle burda yazip yazip kacinca insan geriliyor istemsizce ....
-
Bu hafta da rahat olun uykusuz kalmayın.
-
Bu ileti silindi! -
@112-Dönem-0 duyumunuz nedir hocam, rica etsem paylaşabilir misiniz ?
-
@herseye-rağmen hepimiz yanıldık hocam. Ama paylaşım tarzı yoruyor bazı arkadaşların maalesef. Yıllardır aşılamayan konu forumda. Sizin beklentiniz var mı bu hafta için? Ama şunu tekrar belirteyim @Amirim-0 rumuzlu arkadaşın açıklanacak dediğinde açıklanmadığı oldu ama açıklanmayacak dediği her duyum tuttu neredeyse
-
@109-dönem amirim iyidir ya :)olumsuz paylasim yapiyor en azindan insanlari umutlandirmiyor :)bak en son paylasim yapan arkadasa insanlari umutlandiran bir paylasim sonrasinda cekip gitmis cvp verirse duyum sorusuna ne ala ....bence bu hafta zor gibi ayni duyumlar ayni soylemler ...olursa supriz olur gibi ...
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@BernardKissenger gelişmelerden kastınız biraz daha açar mısınız mesela toplantı mı yapıldı, artık yakın yazmıstınız nereye göre yakın, garip bir hesabınız var 2 iletiniz var, belirsizlik kasıyorsunuz, maksadınız ne bilmiyorum ki.
Ben yazmadan önce her şey çok mu netti kardeşim? Dün değerlendirme toplantısı yapıldı. Her toplantıdan sonra açıklanma ihtimali var. Dün açıklanma durumu belirsizdi. -
@öktem_ilteriş Ben yazmadan önce her şey çok mu netti kardeşim? Dün değerlendirme toplantısı yapıldı. Her toplantıdan sonra açıklanma ihtimali var. Dün açıklanma durumu belirsizdi
-
@BernardKissenger bugün bir gelişme oldu mu? Duydunuz mu?
-
Dün son toplantı yapılmış olsaydı liste şubeye en geç bugün verilmiş olurdu. Listenin bugün gelme ihtimali pek kalmadığına göre bu durum en az bir toplantı daha yapılacağı anlamına gelir. Tabi toplantı yapıldığı duyumu doğruysa.
-
@109-dönem bakan bey kabine toplantısındaydı bugün. Gündemine alır mı ya da açıklanır mı bu gece net değil. Yakın denildi sadece ama bu bilgiyi 2-3 saat önce aldım. Şu anki durumu bilmiyorum
-
Bu ileti silindi! -
Paylaşımlar için teşekkür ederiz. 1 olumsuz, 2 olumlu duyum var bu hafta için. Hayırlısı bakalım.
-
@Mia112, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bu hafta açıklanmayacak
Bu hafta da açıklanmayacak.
-
@Mia112 ne zaman açıklanacak ?
-
Açıklanmaya yönelik rutinin dışında bir gelişme yok. Sadece ne zaman açıklanmayacağını söyleyebilirim, ne zaman açıklanacağı ise bakanın takdirinde.
-
@Mia112 çok değişik bir çelişki
-
@shortbuff çelişki olan nedir? Havada bulut yoksa bugün yağmur yağmayacağını biliriz, ama yağmurun önümüzdeki günlerde ne zaman yağacağını bilemeyiz.
-
Bence de çekişli. Bu hafta gelmeyecek diyorsunuz ama diğer taraftan bugün bulut ama önümüzdeki günlerde ne zaman geleceğini bilemeyiz diyorsunuz. Önümüzdeki günlerde gelip gelmeyeceğini bilmiyorsanız neden bu hafta gelmeyecek diyorsunuz? Bana biraz garip geldi açıkçası.