2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@Mia112 bu hafta açıklanmayacak diyorsunuz net olarak. Yarın bakan açıklayın dediğinde ne diyeceksiniz mesela. Ya açıklanabileceğini tahmin ediyordum ama..... gibi bir şey mi mesela? Süslü cümlelere hiç mi hiç gerek yok.
-
Bu ileti silindi! -
@Hayek üstad sen ne dersin duruma?
-
Arkadaşlar şimdi görüştüm. Listenin Bakan beyde olduğunu ve eli kulağında her an listeyi gönderebilir dedi görüştüğüm kişi. Kaymakam şubesi de listenin gelmesi durumuna karşılık beklenti halindeymiş.
-
@safiTÜRK69 hocam bu gece dahi olabilir ihtimal dahilinde o zaman.
-
@KADIKÖYLÜ hocam bu saatten sonra gelir mi bilmiyorum.2 saat önce gönderilmemişti. Ancak ben bugünden sonra her akşam beklentiye girerim.
-
Duyumlar pozitif, yok mu araya negatif duyum sokacak hevesleri kursakta bırakacak ?
Eğer yoksa ben umutlanıyorum yavaştan -
@Mia112, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Mia112, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bu hafta açıklanmayacak
Bu hafta da açıklanmayacak.
@mia_ şöyle bir şey var hocam
-
@İmparator hocam bu duyumlar çıkmadan önceydi, yeni eskiyi siler yeni duyumlardan sonra yok mu o lazım
-
@mia_, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@İmparator hocam bu duyumlar çıkmadan önceydi, yeni eskiyi siler yeni duyumlardan sonra yok mu o lazım
O zaman çıkmasın hocam heyecanlanalım biraz
-
Ya nasip derim. En kuvvetle muhtemel zaman dilimindeyiz. Herhangi kesin bir duyumum yok. Tahminimce bu hafta nihayete erer.
-
Açıklanmadan 2-3 gün önce duyumlar sıklaşır, açıklanacağı gün ise loading yazılır ve sonuç gelirdi. Bakalım duyumlar sıklaştı, loading yazılıpta sonuçlar bu hafta açıklanacak mı. Merakla bekliyoruz
-
@Hayek hocam 20 gün üstüne girip yazdınız. Ben duyum olduğunu ele alıyorum bu hafta sözünüzün
-
Bu gece için bir hazırlık var diye duydum. Kimseyi boş yere umutlandırmak istemem. Akşam saatlerinde netleşir. Birkaç yerden netleştirdikten sonra yazarım akşam tekrardan.
-
Bana haber gelmedi bilmiyorum.
-
@112-Dönem-0, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bu gece için bir hazırlık var diye duydum. Kimseyi boş yere umutlandırmak istemem. Akşam saatlerinde netleşir. Birkaç yerden netleştirdikten sonra yazarım akşam tekrardan.
Bir haber yok mu hocam ?
-
@112-Dönem-0 hocam var mı gelişme
-
Bu gece o gece değil. AZ daha sabır. Esen kalın.
-
En azından erken saatte paylaşım geldi, gece beklentiye girmeden. @safiTÜRK69 sizde farklı bir duyum var mı?
-
Bu gece uykunuzu iyi alın.