2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
F5 tuşum kırıldı dostlar
-
Bu ileti silindi! -
@Amirim-0, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bu hafta da rahat olun uykusuz kalmayın.
Kalmayalım mı uykusuz hocam, ne dersin ?
-
Bugün yine bir hareketlendik. Allahım sonuçlar açıklanınca sen hayırlısıyla yüzümüzü güldür Rabbim.
-
İnsan sadece nasibine vâkıftır.
Gerisi imâna zarar, kalbe sızıdır. -
Sınavın birincisinde de sonuncusunda da, mülakatı iyi geçende de kötü geçende de, mülakata ilk defa girende de eyt kapsamına alınacak kadar girende de şu an aynı heyecan var. Çocukken oynadığımız oyunların sonundaki bölüm sonu canavarı gibidir bu liste. Kimileri yeni bölüme geçer kimileri bölümün başına döner. Nabızlarınızı kontrol edin. Derin nefes alın. Rabbim hak eden, millete devlete en faydalı olacak, en liyakat ehli 77 kişiye bu makamı nasip etsin inşallah. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@Hayek gece geliyor değil mi hocam?
-
Link kalkmış açıklanmayacak mi ??
-
Bilgi akisina devam etsek ustatlar. Çok heycanliyiz. Lütfen duyumları yazalım.
-
Linke giriliyor. 19-08 mülakat tarihleri yazıyor sadece. Sabah farklı bir ifade vardı.
-
Sabah "bugün açıklanacak " haberini ilk veren 102. Dönem nickli arkadaş hesabı kapatmış mi??
Hayırdır inşallah!! -
@hedefkaymakamlık 112-dönem-0
-
Hesabını silmiş
-
Acaba @admin mi sildi kendisi mi ?
-
@bitmediniz Talep üzerine tarafımızca silinmiştir.
-
Teşekkürler sayın @admin
-
Belki de kazandığını da duyumunu almıştır, şimdiden çekilmiştir buralardan..
-
@öktem_ilteriş geldiği yeri bu kadar çabuk mu unuttu dersiniz
-
Dostlar bu benim 5. Mülakatım, hareketlilik gösteriyor ki bu gece açıklanacak gibi. Geçen yılda böyle olup açıklanmıştı. Hayırlısı..
Bu benim 5. Mülakatım, heyecan evet var ilki kadar olmasa da, yarın sabaha 4te birimiz kaymakam olarak uyanacak yüksek ihtimal. Eminim ki 308 kişinin hepsi bu makamı hak edecek donanıma sahip insanlar, günül ister ki en adaletli şekilde liste açıklansın.
Yarın 77 kişi Mülki İdare Amiri olarak görevine başlayacak, onlar içinde geri kalanlar içinde en hayırlısı olmasını diliyorum. Umarım bundan sonraki hayatlarımız hep güzel geçer. Şimdiden kazananları tebrik ederim. Cümlemiz için hayırlısı olsun.
(İnşallah bu gece açıklanır) -
@bitmediniz bu yıl nasip olsun inşallah kardeşim