2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@miakaim, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Loading… hayırlı olsun.
hala loading mi hocam?
-
Hadi duyumlar bir yana bakanlığın kendi sayfasında bile nihai liste diye gözüktü daha da gelmezse ne zaman gelir orası da haziran mı olur temmuz mu olur artık ALLAH kerim.
-
@İmparator hocam sayın bakan listeyi onaylamış göndermiş diye duydum. Beklemesi için hiç bir neden yok.
-
@miakaim, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@İmparator hocam sayın bakan listeyi onaylamış göndermiş diye duydum. Beklemesi için hiç bir neden yok.
Teşekkürler hocam bekliyoruz
-
@İmparator İletiyi kendisinin yazmadığını belirtti. Hesabın silinmesi de kullanıcının talebi.
-
@Admin, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@İmparator İletiyi kendisinin yazmadığını belirtti. Hesabın silinmesi de kullanıcının talebi.
Kuzeni yazmıştır muhtemelen..bir hesabı kaç kişi kullanıyorsa.. neyse hayırlısı olsun gece uzun.
-
@miakaim teşekkür ederiz hocam en azından yazıp gitmediniz.Sistemsel belirtiler de oldu sizi destekleyen. Artık hayırlısı. En fazla uykusuz bir gece daha yaşarız.
-
@safiTÜRK69 güncel durum hakkında görüslerinizi yazmanız kıymetli olacaktır hocam
-
@öktem_ilteriş hocam sabah liste gönderildi dendi. Bende herkes gibi bekliyorum. Öyle saat verecek looding yazacak durumum ve bilgim yok maalesef.
-
@Admin biraz sizden şüpheleniyorum. Acaba hem bu başlığı açıp adminlik yapıp hemde fake hesaplar ile duyumlar yazıp hemde sonra bu " sözde" duyumcuları, yani kendi hesaplarınızı, siliyor olabilir misiniz ? Çünkü paylaşımlar manidar, silinme süreleri manidar ve sizin saçma açıklamalarınız daha da manidar...
Sizden ricam şu andan itibaren paylaşım yapan hiçbir hesabı silmeyin. Bence forumdaki çoğu kişi de silinmemesini isteyecektir. -
@bende Merhaba. Bu forum dün açılmadı. Yıllardır sistem bu şekilde. Buradaki insanlar devlet kademelerinde görev alacaklar. Hesabının silinmesi bizim forum otoritesine zarar verecek olmasına rağmen talep geldiğinde siliyoruz. Silinen hesapların dm üzerinden ilettikleri duruyor. Hesapların açılma tarihleri belli. Böyle bir ithamda bulunuyorsanız altını doldurmanız gerekiyor. Bu şekilde üstü kapalı bir hakareti kabul etmeyeceğimizi belirteyim.
-
@Admin kusura bakmayın üstteki iletiyi ben yazmadım. Lütfen siler misiniz ?
-
@bende Hocam dalga mı geçiyorsunuz?
-
@Admin hayır. Madem az önce birisinin hesabından başka birisinin yazdığına inandınız. O zaman banada inanmanız gerekirdi sorgusuz sualsiz bir şekilde... Lütfen siliniz şimdi son 3 iletimi.
-
https://prnt.sc/tqhfxZV_uVrg Bunu ilk ve son kez yapıyorum. Buyrun kullanıcının beyanı bu şekilde. Durumu kendisine açıkladım. Dalga geçmeyi ve akıl yürütmeyi bırakın. Bütün hesabı silinen kullanıcıların talepleri dm olarak bulunuyor. Trol olan şahsın hesabını uyarının ardından ben kapattım. Gün içinde 2 kişi silinmesini istedi sildim. DM'ler orada duruyor.
-
@Admin teşekkürler. Şimdi anladım sizi. Ama ben yinede son 3 iletimin silinmesini talep ediyorum. Alakanız için teşekkürler
-
@bende, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Admin hayır. Madem az önce birisinin hesabından başka birisinin yazdığına inandınız. O zaman banada inanmanız gerekirdi sorgusuz sualsiz bir şekilde... Lütfen siliniz şimdi son 3 iletimi.
Söylediklerine sorgusuz sualsiz inandığımızı düşünmeniz üzücü. Bu şekilde akıl vermeden önce düşünmenizi rica ediyorum. Talep gelirse herkesin hesabı silinir. İşleyiş öğretmeyin lütfen. İletilerinizi silmiyorum. Herkes okuyabilir.
-
Bence gündemimize geçelim bu geceden hala umutlu muyuz??
-
@Admin silinmemesinde benim için bir sorun yok. Konu hakkında son karar bab-ı heyetindir. Herkes bu iletilerden kendince bir şeyler anlamıştır umarım...
Otorite ve güvenilirlik sayın admin. Çok önemli şeyler.
İyi geceler. -
@bende, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Admin silinmemesinde benim için bir sorun yok. Konu hakkında son karar bab-ı heyetindir. Herkes bu iletilerden kendince bir şeyler anlamıştır umarım...
Otorite ve güvenilirlik sayın admin. Çok önemli şeyler.
İyi geceler.Tam olarak bu güvenilirliği sağlamak için talep geldiği noktada sorgusuz sualsiz hesabı siliyoruz. Buradaki insanların nerelerde görev yapacaklarının ve hangi görevlere aday olduklarının farkındayız merak etmeyin. O insanlar da tam olarak bu sebepten 8 yıldır bu forumu kullanıyor. İyi geceler.