2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Bunu düşündüm derken ek mülakata kalanlar için düşünmüştüm açıkçası
-
Yok arkadaşlar böyle bir şey
-
@mzmn sonuç sayfası aynı sonuçta. Siz ek mülakata mı kalmıştınız?
-
Hayır kalmadım
-
Zaten özelden bir arkadaş yazdı. Hipotez çürüdü. Şu an çeviri hatasıdır gibi duruyor.
-
Tarayıcıda otomatik çeviri açık olan arkadaşa görüşme yazıyor hocam tarayıcıdan kaynaklı çeviriyi açıp deneyebilirsiniz.
-
@miakaim olabilir hocam onu duymamıştım hiç. Teşekkürler.
Yeni bir haftaya başlıyoruz. Bakalım bu hafta beklemeyin yazacak mı arkadaşlar. Onlar yazmazsa beklentiye gireceğim. Eğer onlar yazar, kendimde dahil olmak üzere olumlu bir duyum alınırsa uykusuz kalmam artık:) -
Herkes çıkıp bu hafta beklemeyin dese dahi ben bu hafta geleceğine eminim. Duyum falan değil, kişisel görüş. O liste bu hafta gelecek. An itibariyle bile gelirse şaşırmam.
-
@Kethüda, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Herkes çıkıp bu hafta beklemeyin dese dahi ben bu hafta geleceğine eminim. Duyum falan değil, kişisel görüş. O liste bu hafta gelecek. An itibariyle bile gelirse şaşırmam.
Hocam bu hafta derken pazara kadar mı?
-
Cumaya kadar hocam. Her gün o gün benim için.
-
Bu gece açıklanacağına dair güçlü duyum aldım. var mıdır benim gibi bu geceye için duyum alan ?
-
Hocam duyumlara inanacak ne derman ne tâkat nede hevesimiz kaldı..
-
@miadam112 duyum alır almaz hesap açıp yazmak istediniz herhalde
-
Sayın @Admin üyeliği kapatılanlar aynı ip den tekrar üye olabiliyor mu?
-
@bitmediniz pazar pazar
-
@109-dönem IP yasaklaması almadıysa evet.
-
@Admin o zaman bu yeni hesap açıp hemen duyum paylaşanlardan yakın zamanda hesap sildiren olup olmadığını bizimle paylaşır mısın?
-
@İmparator, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
p
Hocam bunu takip ediyorum zaten. Olası benzerlikleri işaretleyip not düşerek takip ediyorum. Son iletiyi yazan arkadaş tamamen benzersiz bir log üzerinden kayıt olmuş.
-
@Admin, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@İmparator, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
p
Hocam bunu takip ediyorum zaten. Olası benzerlikleri işaretleyip not düşerek takip ediyorum. Son iletiyi yazan arkadaş tamamen benzersiz bir log üzerinden kayıt olmuş.
Teşekkürler
-
Gelişme var mı?