2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Arkadaşlar benim paylaşımlarım üzerine whatsapp grubunda beni hedef göstererek karalamalarda bulunuluyor. Ben daha foruma yeni kaydoldum. Kaydolma amacım duyumlarımı paylaşmak ve belirsizliğin biraz olsun giderilmesi içindi. Ben hem hakarete uğrayıp hem de duyumlarımı paylaşacak değilim. Kimseye yalan borcum da yok. Bir haftadır kararname ile ilgili bir durum olduğu söylenildi. Daha düne kadar da listenin açıklanmasının yakın olduğu kararname ile beraber yayınlanacağı söylendi. Bugün farklı bir duyum aldım ve paylaştım. Bu saatten sonra paylaşımda bulunmayacağım ve hesabımı da sileceğim. Grupta bana hakaret eden arkadaşa da hakkımı helal etmiyorum. Esen kalın, hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Bu gece de uykusuz kalmayın
-
@Amirim-0, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bayram'dan sonraki hafta nihai liste açıklanır.
Buradaki kasıtta Kurban Bayramı mıydı?
-
@öktem_ilteriş İki bayram arası sonuç açıklanmazmış..)
-
Nisan sonu, mayıs başı, mayıs sonu, bayram önü sonrası derken inşallah yıl sonu gelmeden açıklanacak falan demezler inşallah:)
-
@Mia112, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@109-dönem gelebilir ama haftaya gelmesi daha büyük ihtimal. %30 bu hafta %70 gelecek hafta.
Maalesef bu hafta gelmeyecek. Umuyoruz ki gelecek hafta nihai hafta olacak. İki haftadır sonuçların açıklanmayacağını, bu hafta ise açıklanmasının düşük olduğunu söylemiştim, öyle de oldu. Duyumlarıma göre haftaya açıklanacak artık.
Tabi bu sene ilginç bir sene oldu, onca duyum çöp oldu. Sonuçların açıklanması bakan beyin iki dudağının arasında. Haftaya açıklanmazsa ben de yanılmış olacağım ve bir daha paylaşım yapmayacağım.
Son olarak, sonuçların henüz açıklanmayacağını söyleyen arkadaşlar sonuçların bugün yarın açıklanacağını söyleyen kişiler kadar itibar görmüyor. Aksine burada ve grupta nerdeyse linç ediliyor. Hepimiz heyecanlıyız, sonuçların hemen açıklanmasını istiyoruz, geç açıklanacağına ilişkin duyumlar canımızı sıkıyor ama durum bu maalesef. -
@Mia112 çok sağolun hocam teşekkür ederiz paylaşımınız için. İtibar görmemek değil de açıklanacağı yönünde duyumlar bizi daha fazla mutlu ettiği için daha fazla etkileşim alıyor hayliyle. Olumsuz duyumlara moralimiz bozuluyor hareketsiz kalıyoruz. Sürecin bu kadar uzaması herkesi çok yıprattı. Şahsım adına tüm planlarımı etkiliyor açıklanmaması.
-
Arkadaşlar listenin hazır olduğu ancak kesin olarak kaymakamlar kararnamesi ile birlikte açıklanmasına karar verildiği duyumunu aldım. Tarih konusunda net bir bilgi yok. (Kararname ile sonuçlar arasında hiçbir bağlantı yok.)
-
@Mia112, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@109-dönem gelebilir ama haftaya gelmesi daha büyük ihtimal. %30 bu hafta %70 gelecek hafta.
Hocam bu hafta %100 müyüz ? Var mı güncel bir gelişme
-
@Amirim-0 bu haftada uykusuz kalmayalım mı?
-
Biri çıkıp da vakit tamam desin Allah aşkına, valla seyfo dayı gibi şiştim artık.
-
Artik heycandan degilde gayri ihtiyari yogun stres ve bundan mütevellit skntidan uykusuz kaliyoruz yaz sicagida tuzu biberi oldu ...
-
@öktem_ilteriş duyumuma göre %100 inşallah, bu haftanın sonlarına doğru. Ama üst amirler son anda bir sonraki haftaya bırakmaya karar vermezlerse tabi.
-
Bu hafta bir mâni olmaz ise, 8 Haziran hem kaymakamlar kararnamesi hem de mülakat sonuçları gelcek. üst amirlerin takdiri ile mülakat sonuçları bir kaç gün evvel de gelebilir
-
@109-dönem, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Amirim-0 bu haftada uykusuz kalmayalım mı?
Bu hafta bi aksilik çıkmazsa tamam inşallah ama ülkemizde 1 saat de çok şey değişiyor malesef bekleyip görcez artık.
-
-
Artık açıklansın, sağlam duyumu olan dostlar yazsın lütfen. Gerçekten ihtiyacımız var. Süreç çok uzadı çok bunaldım yeminle
-
@mia_ Sabır ile Cumayı bekleyiniz.
-
Teşekkürler hocam
-
@miadam112 yukarıda 8 Haziran (cumartesi) demişsiniz, burada ise cumayı bekleyin diyorsunuz. Tam olarak hangi günü bekleyelim?