2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@KADIKÖYLÜ bence artık ihtimal azaldı.
-
Ben bu duyum işinden de anlamadım, bana 3 saat önce kesin bu gece yazan arkadaş şimdi açıklanmayacakmış sebep belirtilmedi yazıyor. Vallahi yıldık, madem açıklanmayacak neden nihai başarı listesi oldu, neden bu kadar duyum geldi ve hepsi sağlam dedi. Yine bir hüsranla uykusuz bir gece geçiriyoruz. Cümletten hayırlı akşamlar.
Ümidim kalmadı ama inşallah açıklanır -
@bitmediniz Hayırlı akşamlar hocam, iyi geceler
-
Resmi gazetede yayımlanmadı hala
-
Bende onu bekliyorum hocam
-
@Mia112, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Mia112, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bu hafta açıklanmayacak
Bu hafta da açıklanmayacak.
-
@Admin Süreci dışardan takip eden biri olarak bu insanların bu şekilde yıpratılmasını ve kendini bilmez birkaç ergenin elinde çocuk gibi ordan oraya koşturulmasını doğru bulmuyorum. Yarın ilçe yönetiminin başında görev alacak kişilerden bahsediyoruz. Bu bakımdan sürecin çok daha hassas ve şeffaf olması adına mülakat başlığının sadece mülakata kalan kişilere açılmasını tavsiye ediyorum.
-
@MEVZUN Öncelikle şu üslubunu düzelt sen kardeşim hem dışardan takip ediyorsun hem de lafının nereye kimlere gittiğini bile bilmeden sallıyorsun, terbiyesizliğin lüzumu yok! Kendi adıma konuşayım en az 3 farklı kaynaktan dün açıklanacağını öğrendim. Herkes burada nisan ayında liste beklerken ben henüz çalışma bile olmadığını mayıs ve sonrasında açıklanacağını söylemiştim. Son bir haftadır da bakanlıktan kime sorsam 25’i dedi ve zaten sisteme de nihai liste şeklinde yansıdı. Gece nasıl bir talimat gitti bilmiyorum ama sistemden nihai liste yazısı kalktı ve liste gelmedi. biz de şaşkınız. Sebebi tabii ki gizli tutuluyor. O yüzden benden bu kadar, duyum işini bırakıyorum. Dünkü duyumlara rağmen gelmediyse o liste demek ki hiçbir duyum sağlam değil kaymakamlık listesi için. Hayırlısı olsun herkes için.
-
Bu ileti silindi! -
@BernardKissenger üslubunu düzeltmesi gereken ben miyim sence hocam şu hitabına bak. İletilerinden zaten buranın müdavimi olduğun belli merak etme trol olsan özelden de yazmazdım sana. Benim lafım bir saat önce hesap açıp sonra iletileri silip kaçanlara. Anlıyorum gergin bir süreçteyiz gelip geçer fakat kalp kırmanın, insanları üzmenin telafisi yok. Selametle kal.
-
@MEVZUN hocam kusura bakmayın şimdi hatırladım sizinle özelden konuşmuşuz, ben direkt yazıya odaklanıp yazdım nicke bakmadım. Kalbinizi kırma gibi bir niyetim yoktu. Çok fazla trol hesap var haklısınız. Adminler belki dediğiniz şekilde bir çözüm üretirler. Selametle kalın.
-
Forumdaki samimiyetine inandığımız arkadaşların sağlam duyumlarına göre liste hazırdı ve bakan tarafından müdürlüğe gönderildi. Mülakat duyurusu bölümüne de geçen sene olduğu gibi nihai liste ibaresinin eklenmesi, duyumların doğru olduğunu gösteriyordu. Dün gece liste niye gelmedi bilmiyoruz ama ufak bir pürüz, teknik bir detay veya dün gece gelen atama kararları sebebiyle bizim liste gelmediyse şayet, zaten hazır olan ve imzalanmış liste bugün gelir mi acaba veya bakanın ilk mülakatı olan ek mülakatlar gibi pazar günü gelir mi? Öyle ya, zaten hazır olan ve imzalandığı söylenen bir listeden bahsediyoruz.
-
Pazarı pazartesiye bağlayan gece ihtimal var mıdır acaba, bunu kaynaklarına sorabilecek bir dostumuz var mı?
-
Bu arkadaşların duyum kaynaklarına sormaları ve alacakları cevaplar bizim için önemli. Belki sürekli olarak sormak kendileri için de zordur ama mümkünse tabi. Gerçekten süreç hiç olmadığı kadar arapsaçına döndü.
-
@MEVZUN, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Admin Süreci dışardan takip eden biri olarak bu insanların bu şekilde yıpratılmasını ve kendini bilmez birkaç ergenin elinde çocuk gibi ordan oraya koşturulmasını doğru bulmuyorum. Yarın ilçe yönetiminin başında görev alacak kişilerden bahsediyoruz. Bu bakımdan sürecin çok daha hassas ve şeffaf olması adına mülakat başlığının sadece mülakata kalan kişilere açılmasını tavsiye ediyorum.
Başlığı sadece mülakata kalanlara açık bırakmamız mümkün değil. Bunun takibini sağlayabilmemiz için resmi olarak belge talep etmemiz gerekiyor. Böyle bir şeyi yapmamız da elbette mümkün değil. Burada bulunan hiçbir aday şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadı hesabından ya da yazdıklarından dolayı fakat yine de belirli bir anonimliği korumanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Haliyle kimseden böyle bir bilgi talep edemeyiz.
Dün ile ilgili olarak silinen hesaplardan iki tanesi 2022 yılında açılmıştı. Bir tanesi ise 20 günlük idi. Yani aslında uzun zamandır burada olan birileri de durumun heyecanından faydalanarak ilgi çekmeye çalışıyor olabilir. Bu durumun önüne geçmek için maksimum dikkati gösteriyoruz fakat bir noktaya kadar yapabiliyoruz.
-
@öktem_ilteriş hem duyum duyumdan kaynakli yorum yok gibi hocam
-
Whatsapp grubunda çoğunlukta sonuç kısmında ne yazıyormuş acaba mülakat nihai listesi mi yapılan görüşmeler arasında mı? çoğunluk eleneceği için buradan bir çıkarım yapabiliriz ya da yapabilir miyiz
-
@mzmn Yapamayız hocam o google çeviri hatası
-
@mzmn benim şöyle bir düşüncem var bu konu hakkında. Geçen sene mülakata kalıp bu senede kalanlarda nihai başarı listesi yazarken, diğerlerinde diğer ifade vardı. Geçen sene mülakata kalan arkadaşların hepsinde nihai başarı yazıyordu. Tabi benim bildiğim. Geçen sene mülakat kalıp görüşme yazan varsa hipotez çürür:)
-
Evet bunu ben de düşündüm olabilitesi var