2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@bitmediniz Hocam kaç olursa olsun zaten uyku tutmaz şu dakikadan sonra
-
Nihai liste yazısı gelmedi ben bu geceden umudu kestim. İyi geceler
-
@mia_ hocam Allah aşkına, uhud savaşında tepeyi terk eden okçular gibi... Daha erken dur Allah aşkına
-
Loading gelmedi hala, bu gece sıkıntıda bu iş, enteresanı ise bu gece rahat uyuyun yazısıda gelmedi bekleyip görelim bakalım
-
O gemi bir gün gelecek..
-
Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır
-
Allah'ım bizlere sabır ve sonunda gelecek selamet ve başarılar ihsan eyle.
-
@miadam112 hocam farklı bir gelişme var mı?
-
@miadam112 @BernardKissenger Hocam beklemeye devam mı yoksa haftaya mı diyelim…
-
Resmî gazete hâlâ yayınlanmadı, inşaallah kaymakamlar kararnamesinin geleceğine işarettir ve ardından bizim sonuçlar açıklanır.
-
@Amirim-0, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@109-dönem, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Amirim-0 bu haftada uykusuz kalmayalım mı?
Bu hafta bi aksilik çıkmazsa tamam inşallah ama ülkemizde 1 saat de çok şey değişiyor malesef bekleyip görcez artık.
Hocam bu hafta için herhangi bir aksilik çıktı mı yoksa gelecek mi inşallah?
-
@kaimadam Siz haklı çıktınız hocam. Ben çok büyük yanıldım. Çok büyük yanılttılar. Herkes hakkını helal etsin. Artık yazmayacağım. Çünkü bu süreç farklı bir noktaya gidiyor ve ne kadar üstten alirsaniz alin bu sene duyum iside bitti. Kimse surecin ne halde olduğunu bilemiyor bu sene. Ustadin dediği gibi elciye zeval olmaz misali bize bir kaç yerden gelen duyumları ilettim ancak onlar bile saskin.kesin bir şey varkı kararname gelmeden bu liste gelmeyecek ve bu akşam anladım ki o da hiç erken olmayacak. artık sizinde belirttiginiz gibi hocam temmuz sonlarına doğru anca gelir bu liste anladığım kadarıyla kaymakamlar valiler kararname peşi sıra ya da bir gelecek o da en erken temmuz sonu. Bu seneki süreçten ne yazıktır ki kimse bir şey anlamadı. Zoraki bir alım oldu bu sene bu sene yeni bir alim da çok zor gibi. hakkinizi helal edin. beşer şaşar misali biz de yanıldık.saglicakla kalın. yıl sonuna kadar aciklanir inşallah.
-
@Kethüda, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@mia_ hocam Allah aşkına, uhud savaşında tepeyi terk eden okçular gibi... Daha erken dur Allah aşkına
Huzur ve barış hakimken tepeye çıkıp beklemek gereksiz hocam. Önce bir şeyler olmalı ki tepeye çıkıp bekleyesin, tabi bu şeyler önemli olmalı. Artık şunu anlamalıyız duyum işi bitti, duyum paylaşan dostlar elbette sağ olsunlar ama duyum işi bitti maalesef, sessizce bekleyeceğiz artık, ben sisteme nihai liste gelmediği sürece geceleri artık beklemem.
Ayrıca bir noktaya değineceğim, Bu sözüm size değil kethüda hocam, hak etmek için sonucu ilk mi görmek gerekiyor bunu da anlamadım, neyse çorbanız şifa olsun. Hayırlı günleriniz olsun kıymetli kardeşlerim -
@miadam112 estağfurullah hocam sizde herkes gibi ne duyduysanız onu paylaştınız. Bu sene ne duyumlar boşa çıktı ki sistemde bile nihai liste yazdı ona rağmen gelmedi. Dediğiniz gibi artık duyum işi bitti, tek anlam veremediğimiz liste için neden kararname bekleniyor. Sistemde nihai liste yazdığına göre liste hazırdı ancak kararnamenin gelmemesi için birçok neden olabilir, bu nedenlerin hazır listenin gelmesini etkilemesini ben anlayamadım.
-
@kaimadam hocam sistemde nihai liste yazdığını nerden görüyorsunuz
-
@kaim57 mülakat bilgilerinin açıklandığı kısmın altında yazmıştı hocam. Bakanlık sitesindeki 27 Kasım 2023 tarihli duyurudan ulaşılabiliyor mülakat bilgilerine.
-
@kaimadam anladım hocam teşekkürler
-
https://youtu.be/wLb3iCEm4R4?si=dErNP4oi8bP_Q8Hg
Kaynaklarımdan aldığım geri dönüşler buna benzer. Ben de bırakıyorum duyum işi. Hayırlısı olsun herkes için.
-
Duyumlarin bakanlık kaynaklı olduğu belli neticede birden fazla kaynak eş zamanlı aynı bilgiyi veriyor ancak son kertede kararı verecek kişinin bakan olduğunu unutmamalıyız. Duyum veren arkadaşlarımızın mahçup olmasına gerek yok aksine bizleri bilgilendirdiğiniz için kendi adıma teşekkür ediyorum. Benim asıl kafama takılan şey mülakat sonuçları ile kararname arasındaki illiyet nedir? Ne gibi bir mantığı var aynı anda açıklanmasının?
-
Ve bir daha duyum paylaşılmamak üzere derin bir sessizliğe bürünülmüştü..