2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Duyum paylaşan arkadaşlar aldığı duyumları paylaşmaya devam etsin lütfen. Doğru çıkıp çıkmaması önemli değil sonuçta sadece bir duyum kimse duyum paylaşanı suçlamıyor. Bu sessizlik daha yorucu oluyor bence
-
Bu gece de gelmezse bayramdan sonraya kalır bence
-
Kararnamenin gec yayinlanmasi icin turlu nedenler olabilir bizim nihai sonucun gelmemesi gerekcesi olarak neden endeksliyoruzki...yeise dusmeyelim biz gene soralim edelim ....gerek is gerek cocuk sinavlara hazirlanma motivasyon vs anlaminda surec uzadikca magdur olan bir cok arkadasimiz var ...
-
Bayramdan sonraya mı kaldık şimdi ?
-
Yok mu duyum kuruduk..
-
@safiTÜRK69 sizde yok mu hocam?
-
@109-dönem perşembe günü bakan beyle neredeyse her gün toplantıya giren bürokratlardan birine sorma imkanı buldum. 1-2 güne açıklayacaklar dedi. Buraya yazmadım yine yanılmamak için. İyi ki yazmamışım yine tutmadı
-
Bu gece hareketlilik yok mu arkadaşlar?
-
Yakin egitim “Bayramdan önce açıklanır” düşüncemizi koruyoruz"diyor
-
Öyle bende çok şeyler düşünüyorum, lakin 95net taban düşünenin düşüncesine pekte itibar edemem
-
@safiTÜRK69 hocam yeni duyum var ise siz yazın yinede️
-
@safiTÜRK69 ben artık sormuyorum o yüzden hocam. Bakanlıktan edindiğimiz duyumlar sırayla hepimizi yanılttı. Ama duyum olmayınca da olmuyor. Sessizlik daha yıpratıcı. Bu arada bakan beyin ilk kaymakamlık mülakatı olan ek mülakatlar tam 4 ayda açıklanmış. Seçim sonrası yeni göreve başlandığı için uzadığını düşünüyordum ek mülakat sonuçlarının ama yaşadığımız süreç sonrası bu dönemin normali bu gibi gelmeye başladı. Duyumlarla çok erken rüzgara kapıldık. Sonuç olarak ek mülakat benzeri bir süreç yaşanırsa 7-8 temmuza kadar uzayabilir sürecin sona ermesi. İnşallah sürmez o kadar. Hayırlısı.
-
Ek mülakat girerse net 2 ay daha koyun
-
Üstü var aşağısı yok
-
Bu gece gelmeyeceğinden emin olan varsa yazsın da uykusuz kalmayalım dostlar ?
-
Ben bu gece 03.30 a kadar bekleyeceğim.
-
Duyum , beklenti ??
-
Beklenti hocam.
-
@Amirim-0 hocam bu gece için duyumunuz var mı
-
@miakaim, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Ben bu gece 03.30 a kadar bekleyeceğim.
öyle huzursuz etti ki beni… icime öyle bi kurt düsürdü ki… acaba dedim