2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
Mülakata girip çıkan arkadaşlar ne tür sorular sorulduğunu nasıl bir ortam olduğunu paylaşabilirmi ?
-
Allah yardımcımız olsun dostlar. Herkese başarılar
-
Sorulan soruları söylemiceksenizde en azından kaç dakka sürüyo, gelmeyen varmı bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim. Kimse kimsenin kısmetinin önüne geçemez arkadaşlar sizin burada vericeğiniz bilgiler kimseyi sizin önünüze geçirmiycek sonuçta herkese farklı sorular soruluyo. Cevap vericek arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden vermeyenlerinde canı sağolsun.
-
6 7 dakika sürüyor ortalama siz odadan çıktıktan sonra komisyon kendi arasında görüş alışverişinde bulunuyor. 1i Başkan 7 kişiden var komisyonda. Ortam ne sert ne de yumuşak. Tam kararında davranıyorlar. Herkesin hakkında hayırlısını diliyorum.
-
@Berheva hocam 6 dk az degil mi ya ust kurullarda 30 dk suruyo ki bu sayistay yani ? Bilgi sorusu soruyorlar mi yoksa tanıma amacli mi sorular teşekkürler
-
@Mimar zannediyorum kendilerinde oluşan bi intibah var öngörüşmelerden bu yüzden süreyi kısa tütmüş olabilirler. Zaten masalarının üzeri ajanda not dolu. Hocam bende bilgi sorusu vardı devamı tr'nin gündemi üzerinden ilerledi ama eminim herkesin farklıdır
-
Kardeşim teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğin için. Başka arkadaşlarda senin gibi davranırsa çok iyi olur şimdiden hakkında hayırlısı olsn.
-
@Berheva Geçmiş olsun, hakkında hayırlısı. Bilgi sorusu sadece bir tane miydi peki?
-
Aynen alan veya gündemle ilgili kaç tane soru geldi onuda paylaşırsan sevinirim ve orada konuşabildinmi giren çıkanlarla bilmiyorm ama herkese hemen hemen aynı şekilde aynı sayıda mı geliyo sorular ? Tekrar teşekkür ederim kardeşim.
-
Hocam herhangi bi standartları oldugunu zannetmiyorum 1 ordan 1 burdan gibi. Verdiğiniz cevaplar diğer soruların istikametini de belirliyor
-
@Berheva tek bir tane mi kpss kapsamında soru sordular onu merak ediyorum. Sadece sizin özelinizde soruyorum, teşekkürler.
-
@reoreo aynen
-
Benim mülakatım da 5 dk civarı sürdü.iktisat mezunuyum soruların büyük kısmı da iktisattan geldi.ek olarak bir tane matematik sorusu bir tane de sayıştayın geçtiğimiz yıl raporları ve medyaya yansıyan haberleri gibi bir soru geldi
-
@Reel-Konjonktür Hocam soruların büyük kısmı iktisattan geldi dediniz de kaç soru sordular ki? Mülakata katılan birkaç kişiden alandan bir soru soruldu diye duyduk ama size fazla mı sordular acaba?
-
Matematikten ne sordular acaba ?
-
Bir çekiç ve bir çivi 2.20tl birisi diğerinden 2 tl fazla ise fiyatları nedir
-
@leontief 6 tane soru geldi bana 4ü iktisattandı
-
@Reel-Konjonktür ben de işletme mezunuyum, şimdi tutup bana işletmeden 4 soru sorarlarsa işimiz var
-
@Reel-Konjonktür he he soruya bak:D biri 2.10 diğeri 0.10 mantıken çekiç cividen daha pahalı olacağına göre çekiç 2.10 civi 0.10 güzelmiş ama küçükken dedem sorardi bana böyle sorular besi bes kuruştan bes yumurta kac lira yapar falan vb.
-
Mülakata gelmeyen oluo mu acaba?