2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
ARKADAŞLAR MÜLAKAT TARİHLERİ VE CV' Yİ NE ZAMAN GÖNDERECEĞİMİZE DAİR BİLGİSİ OLAN VAR MI? 2014' TEKİ ALIMDA MÜLAKATLAR MAYISIN İLK HAFTASI OLMUŞ SANIRIM.
-
Mülakatta seçimlik gruptan soru sorarlar mı? Ticaret veya muhasebe
-
Seçimlik grup var mı beyler mülakatta bilen cevaplasın
-
Selamın Aleyküm dostlar size kurumdan bir kaç haber vereyim.
Öncelikle 2 senenin sonundaki yeterlik sınavında 11 olan alan sayısı 5'e düşürüldü. Yani Yeterliği vermek ciddi şekilde kolaylaştı. 5 Temel alan 5018, Sayıştay Kanunu gibi temel alanlardan sorumlu olacaksınız.
İkinci haber işe başlama tarihlerinizle alakalı; Şu an yeterliğe hazırlanan dönem Nisan gibi sınava girecek. Onların sınav sonuçlarının sonrasında sizlerin ataması ancak gerçekleşebilir muhtemelen. en iyi ihtimalle Mayıs'ta iş başı görünüyor sizlere. Yeni alım konusunda da şimdiden olacağına dair işareti aldım. 135 kişiden geri kalan 90'ı yeni sınava gözünü o günden sonra dikebilir.
Üçüncü olarak da Hakimlere verilen maaş zammı; Bu zam Sayıştay denetçilerini de etkiliyor. Yeterlik sonrası maaş 7500tl dolaylarına tırmanacak. Gerçekten ciddi bir rakam bu.
Hepinize mülakatta başarılar dostlar. Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo hocam ilk kez girecek biri olarak şimdiden başlasak çalışmaya bizimde şansımız olur mu..
-
gönderilecek belgeler için sitede duyuru yayınlanmış
-
belgelerde istenen adli sicil kaydını e-devletten alınca kabul ederler mi arkadaşlar bir fikri olan var mı bu konuda?
-
Nüfus suretini onaylayan. ..... kısmı hakkında bilgisi olan? imza falan nasıl olacak
-
@sdf ederler dostum diğer kurumlar kabul ediyor çünkü
-
@justicevery1 onu ben de anlamadım zaten veriliş nedeniyle tarihini yukarıda istemişti benim imzada tarih falan yazmıyor ayrıca. bir de şu kayıtlı olduğu nüfus idaresi ibaresini anlayamadım ben. oraya ne yazmamız gerekiyor bilen var mı?
-
O kısmı genelde kurumlar kendi dolduruyor ancak kaymakamlık da muhtar ın onaylaması istenmiş. Sayıştay'da ne olur bilmiyorum ama mart un 17 is demişler teslim. Çok geç değil mi
-
@Berheva Mülakatlar mayıs haziran demek bu durum.
-
Geçen sene mayısta olmuş.Bu sene de mayıs gibi olur.Baya zaman var
-
Arkadaşlar kurumu aradım. Suret onaylama işlemi kurumca gerçekleştirilecek. Biz boş bırakıyoruz yani
-
peki dosyaları elden teslim edebiliyor muyuz? gönderilecek yazmışlar sadece duyuruda.
-
@Çevreci sordum onu da. Elden teslim mümkün.
-
Arkadaşlar mülakat süreleri nasıl oluyor. 10 dakika diyen de var 45 dakika diyen de.
-
Arkadaşlar özgecmis el yazısıyla mi dolduralacak bilgisayarla mı ? Guvenlik sorusturmasi formu bilgisayarla doldurulacak demis.ama ozgecmis ile ilgili bilgi vermemis ?
-
Özgeçmişin el yazısıyla yazılıp yazılmayacağı konusuna ek olarak birde dilekçeyle birlikte ibaresi geçiyor dilekçe mi yazacağız?
-
Arkadaslar kaymakamlik ve sayistayin yazililarini kazanan biri olarak ,sizce nasil bir tercihte bulunmaliyim.bu konudaki dusuncelerinizi okumak isterim ..