2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
@russellwestbrook valla ben o heyecanla yanlış yaptım şaka gibi
-
@KNUT-Wicksell bizim gruptan bi kişi oldu o da kaymakamlığı kazanmış o yüzden gelmemiş
-
@Reel-Konjonktür zaten tuzak soru
-
Saol reel ne sorduksa cevap verdin teşekkür ederim. İnşallah kazanırsın dostum hakkında hayırlısı olsun.
-
@KNUT-Wicksell rica ederim.kim hak ettiyse kazansın inşallah
-
Bugün giren arkadaşlarda kendi mülakatları, gelmeyenler hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim. Bu arada bilgi paylaşan arkadaşlardan Allah razı olsun hepinizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@R.musgrave masgreyv selam. bugün mulakata girdin heralde pek sesin çıkmadı.
-
Yok kardeşim girsem yazardım insanlara yazın diyoruz kendimiz yazmazsak ayıp etmiş oluruz
-
@R.musgrave yoksa tüm nabızları yoklamak için cumaya mı aldırdın kendini?
-
Bir whatsup grubu oluştrulmuştu dahil olmak istyorum yöneticisi özelden msj atabilir mi
-
@reoreo benim elimde olsa ilk gün olur çıkardım kardeşim yürek dayanmıyo bi yerden sonra
-
@R.musgrave ben çok yoruldum artık psikoloji diye bişey kalmadı.
-
Bayram tatilinden sonra hemen açıklanır deil mi sonuçlar?
-
@KNUT-Wicksell komisyon hazır toplanmışken tutanak hemen imzalanır, Cuma akşamı duyurulur diye düşünüyorum.
-
@reoreo ben de psikolojik olarak yoruldum. Nasip te bir de cuma günü girmek varmış.
-
@N10vagus Allah yardımcımız olsun, iş şu mülakata geldi mi bütün denge bozuluyo. Keşke mulakat yerine gene yazılı sınav olsa.
-
Arkadaşlar uluslararası ilişkiler mezunları kendi dersleriyle ilgili konulara baksın mülakat ortamı ne çok rahat ne çok sıkı 7-8 dakika sürüyo bana uluslararası ilişkilerden 4 5 soru soruldu biraz zorladı beni herkesin hakkında hayırlısı olsun hangi bölüm mezunuysanız oradan ağırlıklı geliyo bence sorular herkese başarılar arkadaşlar.
-
@R.musgrave komisyondaki bütün üyeler soru soruyor mu?
-
Bana hepsi sordu kardeşim ama dediğim gibi alanına hakim ol beni sorulan sorular zorladı açıkcası.
-
@R.musgrave kardeşim alanınla ilgili sorular güncel miydi yoksa kitaplarda yer alan teorik konular mıydı?