2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
Arkadaslar malum soruşturmalar ve tutuklamalar devam ediyor. Bu durumda sağlıklı karar veremeyeceklerini düşünüyor herhalde kurumlar.
Bir arkadaşım sözlesmeli gardiyan oldu yakın zamanda, onun ataması 5 ay sonra oldu. Emniyet çok uzatıyor güvenlik soruşturmalarını. O bile 5 ayda zor atandiysa, bizim is daha çok uzar gibi. -
Yarın açıklanır mı mülakat tarihleri? Yarın da açıklanmazsa mayıs sonunu bulur gibi...
-
Arkadaşlar haftayada ev istanbul da ev ziyareti yapılacak arkadaslarımız var. Uzun sürecek gibi. Bu arada whatsapp grubuna gelmek isteyen mesaj atsın. Hızlı iletişim için. 28 kişiyiz
-
Bayramdan önce inşAllah netleşir.
-
@Yekpare Ben de söylemek istemiodum ama ramazan ayı içeridine mülakat yapmazlar die düşünüorum. Bayramdan sonrası daha makul
-
Eriğin allarına
El attım dallarına
Baka baka kör oldum
O yarin yollarına diye bir türkü var. Ben de o hesap baka baka kör oldum Sayıştay'ın sayfasına :)Bugün de bir haber yok. -
@garipbülbül Mayıs ayında yapmıcaklar gibi mülakatı bence yoksa çoktan açıklanırdı mülakat tarihleri
-
Beklemekten yoruldum. On görüşme pek iyi geçmemişti zaten. Nerdeyse havlu atacak konumdayım.
-
@quaresma Öngörüşme nasıl kötü geçer dostum sana öle gelmiştir
-
Arkadaslar mulakat yakin tarihte olmaz ki. 17 mart formun son teslim tarihiydi. Muhtemelen 2 kez guvenlik sorusturmasi yaparlar. Ben mulakat sonucunun aciklanmasi suandan itibaren en az 3-4 ay surer diye tahmin ediyorum.
-
@KNUT-Wicksell Herşey olağan dışı gelişiyor belki hemen çağırırlar mülakata diye umut ediyorum.
-
@garipbülbül o ümit bende de var ama henüz ön görüşmeler de tamamlanmamış.Biraz daha uzayacak gibi görünüyor.
-
@quaresma ön görüşme kötü geçti derken kardesım. Hayırdır inşallah
-
Az once denetciler ev ziyaretine geldiler, guvenlik sorusturma sonuclarinin ' bir kisminin' geldigini ve hepsinin sonucunun beklendigi bilgisini verdi. Ayrintiya girmeyip anlayis bekliyoruz dedi. Daha bekleriz gibi
-
Arkadaşlar benide aradılar 24-25 mayıs ev ziyareti olacak.
-
Yani mülakatların Haziran'a kaldığı kesinleşmiş oldu,umarım gelenek bozulmaz ve mülakat sonuçları hemen açıklanır,diğer kurumlarda olduğu gibi beklememiş oluruz en azından.
-
@Yekpare kardsim sen hangi ilde ikamet ediyorsun. Ankara dışına ziyaret var mı ki?
-
İstanbul'da ikamet ediyorum. Mülakat seklı aynı olacak. 5.gün acıklanır muhtemelen yine. Adli tatilden önce bu işi bitirirler kesin.
-
Beni hala arayan yok hayrolsun
-
@SEO Ramazan ayında mülakat yapacaklarını kesinlikle düşünmüorum. Bayram sonrası yani temmuza kaldı mülakat işi