2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
@davetsiz o arkadaşlardan birisi benim. ÖSYM ye itiraz dilekçesi verdim bakılıyor. Hakkımız yenildi sonuca göre idari yargıya gideceğiz
-
Kaç dakka durdular uzun sürüyor mu
-
1 saat kadar. Başlık da izleniyor bu arada onu da söyleyim
-
Peki ön görüşme veya evde görüşmeyi ankarada ikamet edenlere göre mi ayarlıyorlar acaba
-
@Harun-Resid Ramazan'da yapmazlar gibi geliyor. Dediğin gibi temmuzu bulur. Ama sonrası çok hızlı geçer gider hayırlısıyla. Mülakatları aynı hafta açıklıyorlar
-
https://youtu.be/PqifoXoxNbw sonu efsane bitirilmiş iibf videosu
-
İmecede zaten hatalı sorular var yarıldım ya
-
@Harun-Resid hatalı soru tartışmalarının sebebi buymuş demek
-
@Harun-Resid sakalları kesse miydin diye düşünmedim değil. Başlık takipte derken üstadlar mı geziniyormuş yazılanları.
-
@Antimülakat aynen sayfanın konusu geçti. Hangisini takip ediyorsun falan dediler. Sakala da çok takılmadılar bu arada
-
@Harun-Resid valla bana sorarsanda burayada bakmamalilar, sonuçta çoğu kişi hakkında ön bilgi verebilir muhabbetlerde dönüyor. Senin için baktılarsa olumlu feedback almışlardır.
-
@Antimülakat arada sert şeyler yazmıştım ama neyse artık
-
Kaymakamlık sınavı açıklanmış. Listeye bi genel baktım da sayıştay listesinde olup kaymakamlığı kazanan yok gibi geldi bana. Ben 5-10 kişi olur diodum. Neyse
-
@KNUT-Wicksell ne zaman açıklandı acaba kaymakamlık
-
@Harun-Resid gece 1 gibi galiba
-
Bende elenenlerdenim.İnş Sayıştay olur.Bende muradıma kavuşurum.
-
Kaymakamlığı kazanıp sayıştay listesinde olan bir kişi gördüm. Ancak bu kişi Sayıştayı daha çok isteyip mülakatına girer mi orasını bilemem.
-
Keşke daha fazla kişi kazansaydıı :-). Kaymakamlığın yedeği yok kolay kolay feragat vereceklerini zannetmiyorum.
-
Görünüyo herkes kazanmış veyahutta sınırdan dönmüş.Kaynakları yazarmısınız dostlar akıl veren niye yok kazanan çok ama iş yazılı sınav için önerilere gelince ses seda yok.Kursa mı gittiniz nasıl kazandınız?
-
@odtüsbky ben 2 kişi gördüm ama ?