Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Uzman yardımcılığı müfettişliğe göre daha mı rahat oluyor arkadaşlar ?
-
Arkadaslar bu alimlarda dil sarti nasil oluyo bilgisi olan var mi
-
Yarın bankalar açık büyük ihtimalle mesai bitiminde ilan gelecektir. Tüm sorularımızı ilan karşılar inşallah
-
Bu ileti silindi! -
@m.ali öyle bir zorunluluk yok. Bazı uzmanlıklarda sınav aşamasında Yds ve sınavda ingilizce istenmiyor. Sınavı kazandıktan sonra da 3 + 2 yıl içinde Yds 70 alman gerekiyor, 5 yıl içinde de 70 almak imkansız değil. İç işleri uzmanlık, Maliye uzmanlık, Kamu ihale uzmanlık gibi kariyer vaadeden uzmanliklarda sınav aşamasında yabancı dil istenmiyor.
-
@ncbb kardesim o kadar emin konustun ki kendimi mutlu hissettim ağzina sağlik
-
Halkbankin mufettislik sinavi vakifa gore nasildir? Vakifta bu sene sadece ing barajini gecemedim yds bu arada 53 ve bence vakifin ingilizcesi cokk zorduu
-
Banka müfettişlik sınavların da önceliği şube sayısı az olana verin.
-
@rrayif hocam tüm banko görevlilerine bilgilendirme maili gitmiş sınav kesin ama onlara sadece şu hesaba para yatırılacak masraf talep edilmeyek diye bilgiler verilmiş . gişede çalışan arkadas pazarteside ilan gelir dedi ama bugun bankalar çalışıyor bence bugun gelir
-
@ncbb kardeşim sınav bilgilendirmen için Sağol peki eski ilana baktım sayı yok o arkadaşlarına alınacak kisi sayısi hakkında bilgi veriliyor mu ?
-
@eapr sınav içeriği ile ilgili hiç birşey paylaşılmamış bende geçmiş ilanlara baktım hatta mulakata cagiralanlarin listesinde puanları ile birlikte paylasmislar.anladigim kadarıyla Ankara ve İstanbul hariç diğer yerlere 1 iç kontrolör 3 de uzman yard almışlar.
-
@ncbb tesekkurler bende baktım halkbank duyurulardan ama erisemiyordum en azından kaç kişi alınacak kaç katı bilseydik daha iyi olurdu....
-
Banka Müfettişlikleri maaş olarak oldukça tatmin edici. Tahminen ortalama 7-8 bin civarında maaş alıyorlar, yardımcı oldukları dönemde de maaşları aynı. Genel itibariyle Banka merkezleri ve eğitim merkezleri İstanbul'da. Bu nedenle, Banka Müfettişliği düşünenlerin adaylık süreçlerinin büyük kısmı İstanbul da geçiyor. Şube sayısı Türkiye'nin her yerinde olan bankalarda müfettişlik mesleğinin icra etmek oldukça zor. Min. 7-8 ayınız turnelerle geçiyor. Size her bankaya göre değişmekte birlikte bu turnelerde günlük 150-250 tl arası yolluk veriliyor. Genel olarakta lüx otellerle anlaşarak buralarda kalmayı tercih ediyorlar, Ankara da Hiilton gibi.
-
Turnelerde her ne kadar SPA, Havuz, Jakuzi gibi günümüzde lüx kabul edilen yerlerde kalsan da, ailenden eşinden çocuklarından ayrı geçirme durumuna alışmak gerekir. Gezmeyi, hareketli yaşamı, bir yerin en prestijli kişisi olmayı hedef edinenler için oldukça uygun bir meslek. Evcil ve aile yaşamını sevenler için çok çekilecek bir meslek olarak tavsiye etmiyoruz. Bir de sınavda sorulsun, sorulmasın banka müfettişlerini genel olarak Yabancı Dil Eğitimi alan mezunlardan almayı tercih ediyorlar.
-
Çok fazla şubesi olan bankalarda müfettiş olmak daha zor. Her şubeyi teftiş etmek zorundasınız, Çeşme'deki turnenin sonunda Ağrı Doğubayazıt teftişine gitmek durumunda kalabilirsiniz. Bunun nedenle en zor teftiş Ziraat Bankası olarak bilinir, sonra sırasıyla, Halkbank, Vakıfbank, Akbank şeklinde devam eder. En oturmuş Teftiş Kurulunun ise Türkiye İş Bankası olduğu söylenir.
-
Yas sarti var mi acaba ?
-
@ncbb tesekkurler kardesim
-
@atanamayanfani_ kardesim mufettuslik icin 1 ocak 88 sonrasiymis . Digerleri icinde 1986 sonrasi
-
https://www.halkbank.com.tr/images/2016/pdf/ilan/ic_kontrol.pdf
https://www.halkbank.com.tr/images/2016/pdf/ilan/mufettis.pdf
İlan Geldi arkadaşlar.
475 Uzman Yardımcısı
40 İç Kontrolör Yardımcısı.
25 Müfettiş Yardımcısı
Başvurular; 19 Eylül-10 ekim arası.
Ücret 70 TL.
Sınav tarihi 5 Kasım.
Her alanda en az YARISI oranında Doğru yapmak şartı var.
Başarılar herkese.
-
@paretowilfredo üstat bizi mutlu ettin sende mutlu ol emi