Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Hocam teftişte 1 ay süre veriyorlar bir şube için, içkontrolde 2 hafta oluyor bu denetim süresi. Genel anlamda aynı şeylere bakılıyor iç kontrol ek olarak bireysel kredileri de kontrol ediyor, teftişte ise ek olarak soruşturma yetkisi mevcut. İş süreci belli olduğu için süreç içerisine iş yükünü de kendimiz yayıyoruz bir nevi. Yani banka size şöyle böyle çalışacaksınız demiyor, hantallıkta çok çalışmak da size kalmış. Resen denetim sürelerimiz aynı onlar da biz de 2 yılın sonunda stajyerlikten çıkıyoruz tek başımıza denetim yapabiliyoruz. Ama cidden şunu söylemeden geçemeyeceğim dışarıdan gezmek çok güzel gözüküyor bana da öyle gözükürdü içine girince ücra bir ilçede bir şube denetimine gittiğimde ve orada yalnız başıma bir otelde kaldığımda anladım bu mesleğin cidden zor olduğunu. Sosyal insanların yapabileceği bir meslek değil zannımca, o yüzden hala ders çalışmayı bırakmış değilim. @bluephantom
-
@fagam91 bankalar bazen uzmanlık için ikametgaha önem veriyorlarmış. ben sizin yüksek puan almanıza , mülakatta başarılı geçtiğini hissetmenize rağmen olumsuz sonuçlanmasını buna yordum
-
Arkadaslar halkbank uzmanlik cin yas 30 olur mu. Cok merak ediyorum .ekimde 30 a gircem 1988 liyim yas icin uzmanlik kac olur ?