Arkadaşlar benim puanım tercih ettiğim iç kontrolörlük için de yetiyor ama uzman yardımcılığı için mülakata kalmışım. İlk sıraya iç kontrolörlük yazmıştım başvururken. Bir fikri olan benzer durumda olan var mı?
Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Arkadaşlar benim puanım tercih ettiğim iç kontrolörlük için de yetiyor ama uzman yardımcılığı için mülakata kalmışım. İlk sıraya iç kontrolörlük yazmıştım başvururken. Bir fikri olan benzer durumda olan var mı?
-
ben de ilk olarak uzman yard. tercih ettim ancak iç kontrolör gözüküyor, puanım uzman yard. yetiyor. aradım ama açan olmadı mail attım. yarın tekrar tekrar arayacağım.
-
bana antalya iç kontrollör geldi. var mı burda başka? bir de mülakatlar kazanılan ilde mi olcak?
-
Alan barajının uygulndıgını düşünüyor musunuz
-
@memothegreat ilk tercihin neydi kardeş? Benim de uzmanlık geldi. Antalya
-
Istanbul ic kontrolor kaznmisim arkadaslar bundan sonraki surec nasil olacak
-
-
-
@ismail ankaraydı ilk tercihim. 69.58 aldım. şansınzlık işte gelmedi o.
-
@saricizmeli hocam sen naptınn yaaa keşke boş bırakmayaydın.
-
@memothegreat liste açıklanır mi acaba kaç kişi mülakata girer
-
68.3 puanla mülakata kalamadım adalet mi bu ya? Doğru olan barajı düşürmeden 60 puan üstü alanlara puanlarının hesaplanması için "hak kazananlara" yani 2. tercih hakkı verilmesiydi!
-
@Econumist genel kültür genel yetenekte boş bıraktım ona eminim ona emin olduğum kadar ıngilizce ve muhasebede birakmadigima da eminim ama elden ne gelir sorma arkadaş
-
@memothegreat hocam çok yüksek ihtimalle ankara'da söğütözü'ndeki binada olacak ama orasının da taşındı taşınmadı durumu vardı. bence ankara istanbul veya sadece ankara'da yapılacak.
-
@ismail açıkcası bir fikrim yok henüz.
-
arkadaslar sınava uzman yardımcılığı diye basvurmustum ilk öle hatırlıyorum basvurdugu pozisyonda uzman yardımzlıgımı yazar ilk öyle olsaydı yoksa iç kontrolorlukmu yazar
-
lutfen acil cevap beklioyurmmm
-
@memothegreat dostum bende Antalya ic kontrolörluk'de mulakata kaldim. Mulakatlar Istanbul veya Ankara'da olur sanriim. Umarim ikimiz icin de hayirlisi olur
-
@bazarov bu idari_katip arkadaşa sordum. Ataşehir genel merkezde olcak hepsi dedi.
-
Kazanan arkadaşları öncelikle tebrik ediyorum, uzman yardımcılığı-iç kontrolörlükle alakalı başlık açıp mülakata kalanlar olarak orada konuşsak bundan sonraki süreci daha iyi olabilir