Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@Gizem-Aldeniz kaç kişi alırlar ki? İr tahmininiz var mı?
-
@sametuzeyir 1 yada 2 kişi alırlar ozaman canakale yüksek kapatir
-
@Gizem-Aldeniz işimiz zor bakalım ne olacak
-
@sametuzeyir 160 la 165 doğruyu görürse zor başka bildiğiniz var mı canakale yazan
-
@Gizem-Aldeniz bir arkadaşm daha var Çanakkaleli olup yazan bnm gibi. Bide ifacede bi kişiye denk geldim başka bilmiyorum sizin var mı?
-
@sametuzeyir yok peki onlar kaç yapmışlar acaba bi bilginiz varmi
-
@Gizem-Aldeniz arkadaşm biraz daha düşüktür bnden. diğerini bilmiyorm
-
Kırklareli veya edirne yazan var mı arkadaşlar?
-
Artik aciklansada bizde rahatlasak
-
@iktisatzede katılıyorum olumlu olumsuz önümüzü görelim ders calısamıyorum şahsen
-
ziraat katılımı kazanan arkadaşa sordum 24 günde açıklanmış. o böyle istatistikleri sever onun hesaba göre salı günü ile perşembe arası açıklanacak dedi
-
@fablo kesinlikle bende oyleyim.Belirsizlik yoruyor @ncbb umarim dedigi gibi olur ama bende oyle dusunuyorum sahsen bu aralar gelicek sonuclar gibi
-
@iktisatzede bence geç bile kaldılar. manuel okuyorlar heralde
-
Dostlar Uzman Yardımcılığı ve Müfettiş Yardımcılığı için Ziraat Bankası 2017 için sınav açar mı düşünceleriniz nelerdir bu sınavın açıklanma süreci uzadıkça insan bir ümitsizleşiyor ve kendine farklı hedefler koymak istiyor ama hep bir muamma hep bir muamma Allah sonumuzu hayır etsin
-
Ben alım olacağını Ankaradan eli kolu uzun bir arkadaştan duymuştum
-
@sofuoglu valla kardeşim 2008 yılındın buyana hep çift yıllarda alım yapardı ziraat. her senede müfettişlik alımı yapardı. 2016 yılını es geçti. iyi yanı personel ihtiyacı birikimi oluştu. kötü yanı durum böyleyken halaa birşey çıkmıyorsa durum vahim. neresinden tutarsan. yılda 3 sınav açan guy 2016 yılını es geçecek al burdan yak durumu var.
-
@ncbb doğrudur üstad süreç çok sıkıntılı ne olur kestiremiyoruz haliyle ama inşallah kara bulutlar dağılır da her şey daha net meydana çıkar guy ilanının da en kısa zamanda geleceği kanaatindeyim,ya da öyle düşünmek zorundayım ilk başta kendimizi motive etmemiz gerekiyor tempomuzun düşmemesi için inşallah her birimizin fazlasıyla hak ettiği kadrolar açılacak @derbederoldum üstad inşallah o eli kolu uzun arkadaş duyumları gerçekleşir ne diyelim :))
-
Başlığı bastan itibaren okudum, tabi herkes sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Sinav sonuçları da gelmediği için başvuru yapan arkadaşlar il tercihlerini ka rsilastirarak sunucu tahmin etmeye çalışıyor. Bu şekilde bir karşılaştırma çok verimli net bir sonuç çıkarmaz o yüzden beklemekte fayda var. Ziraat bankasından önceki müfettiş alimindan en az 2 3 kişinin istifa ettiğini biliyorum. Bu aldığım bilgi 6 ay önceydi muhtemelen bir kaç kisi daha farklı kadrolarda yerini bulmuştur. Yani bu sene sonuna kadar yüksek ihtimalle bir uzman yardımcısı olmasa da müfettiş ilanı gelecek diye dusunuyorum.
-
Halk ziraat vakıf şubesi çok olan bankalar muhakkak ihtiyaç doğacak, alım olacak. Vakıf her yıl şubat mart gibi sınav yapıyor mesela. Ziraat ve vakıf sınavlarına da az kaldığını umuyorum.
-
Bekle Bekle Bekle yeter açıklayın artık.