SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
@sdf 30 puan mı hocam çok azmış
-
Arkadaşlar sonuçlar ders bazında mı açıklanacak ? Yoksa direk ortalama mı açıklanıyor ?
-
@kralex ders bazında
-
İyi süper ne yaptığımızı görelim ️
-
arkadaşlar geçmiş yıllarda sınavı kazana arkadaşı olan var mı? Acaba geçmiş yıllarda kaçla kapatmış aldıkları puanlar bekledikleri gibimiymiş? yoksa düşük veya yüksek mi?
-
Her ders için 60 tabanı vardı değil mi? Yanlış hatırlamıyorum?
-
@Harun-Resid yok hocam öyle bi zorunluluk. İlanda yazmıyor en azından
-
@qwerty Allah Allah, ben niye öyle hatırlıyorum acaba başka bi klasik sınav ilanı ile mi karıştırdım acep?
-
@Harun-Resid vmy de o şart var sanırım onla karıştırdınız
-
@qwerty 2012 de ders bazında açıklanmamıştı diye hatırlıyorum ama sonradan mı değişti o sistem? 2014 de ders bazında açıklama olmuş mu?
-
Banka kredisinden yapılacak kesintinin 360 a kaydedilmesi gerekiyormuş Ferhat Yıldız dediği bu en azindan
-
Cevaplar geldikçe muhasebe daha kötüye gidiyor Haydi hayırlısı
-
Muhasebe harcadi ya beni kesin artik ben 1.soruyuda 193 e yazmıştım, üzüldüm, hayırlısı olsun artik napalim
-
Ben 360'ı tahmin edip de yazmadım diğer derslerin bizi kurtarma şansı yok mu ki? Diğerlerinden iyi puanlar gelse sonuca etkisi ne olur nasıl olur acep? @T-R-Malthus
-
@Harun-Resid ya arkadaşlar bir dersten umutsuzluğa düşmeyelim zaten çoğunluğun sıkıntı yaşadığı şeyler ortalama aynı oluyor. iyi yapanlar aradan sıyrılır ama ortalama beklentisi 65 civarı olan biri mülakata kalır diye bekliyorum ben geçmiş yılların istatistiklerine göre.moralinizi bozmayın
-
Benim gümrük sınavim cok daha iyi geçmişti. Gümrükten gecemediysem bundan hiç gecemem. Kistas onu gösteriyor Kazananları simdiden tebrik ederim
-
Sayıştay benim girdiğim ilk kurum sınavı pek bilmem bu konuları puanlama işlerini o yüzden neyse hayırlısı olur artık ya hakimlik yoluna devam edelim şimdilik
-
Arkadaşlar geçmiş yıllarda kazanan kişilerin yazılı ve eleme puanları ile ilgili elimde bir seminer notu var Facebook'ta bir gruptan indirmiştim. İsterseniz paylaşabilirim
-
@harmenihas cok iyi olur kardesim paylasir misin
-
Yetkiniz yok dedi yükleyecemedim. Güvenilir bir upload sitesi var mı yükleyip link koyayım