SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
@faizkoridoru Açıklansa yazmam zaten:))))
-
@Seymen-Efe farketmez sen vergiyi kim verdiyse faizle beraber krediyi verene ödüyorsun mükkellef krediyi verendir ama tüketiciye yansıtır vergiyi kdv gibi orda bsmv dememesi alınan verginin farklı bişey olduğu anlamına gelmez ben bankacıyım krediden bsmv ve kkdf dışında vergi alınmaz orda da bu ikisini kastedyordu vergi mevzuatınds başka kredi vergisi yok bildiğim benim düşüncem bu herkesin gönlüne göre versin Allah açıklanınca bu yazdıklarımızın anlamı kalmayacak;)))
-
@tsc1 Öyle düşünme bu değerlendirmeden sınav sonuçlarının önüne geçti bence:))
-
@faizkoridoru belki az sonra sınav açıklanacak ama hala soru tartışanlar var bir de, garip..
-
ben de ileti geliyor diye burdan takip ediyorum zaten 5 den önce açıklanmazdı ama muhtemel açıklanacak sınav birazdan adamlar hala soru tartışıyor.
-
@SEO Vakit geçirioz napalım osym sitesinde F5 e basmaktan daha iyidir
-
ben ne sorduklarını hatırlamıyorum nasıl hatırlıyorsunuz üstüne tartışıyorsunuz insan gerçekten hayret ediyor
-
@tsc1 bence önemi var benım hatırladığım kadarıyla krediyi veren banka değildi şahıstı. Mesela Sen bir dükkan kiralıyorsun dükkanın hem kirasını hem kredisini sen ödüyorsun ve karsı taraf kredi ödemesi yapmıyır ve mükerrer olmuyor günlük hayattan biliyorum bunu. Lakin dediğin gibi sonuclar acıklanınca hıcbır anlamı kalmayacak
-
@Seymen-Efe O sınav açıklanmadıkça sizin dediklerinizin önemi devam ediyor:))
-
@KNUT-Wicksell saygınlığımı arttırın uleyn 2 dk beklemeyeyım
-
Neden açıklanmıyor acaba neyi bekliyolar 225 kişiyi yüklemesi zor geldiyse elenen 90 kişiyi açıklayın:))))
-
Arayan oldu mu şu ara
-
@89bürokrat Ben aradım
-
Gidiyimde maçkolikte gol bekleyim o daha zevkli.
-
@KNUT-Wicksell Bi bayan çıktı güncel bilgilere bakıım dedi sonra da bize gelen bilgiye göre 12 ye kadar açıklanması lazım dedi
-
@KNUT-Wicksell siteyi takip edin mi diyorlar:))
-
@KNUT-Wicksell Kpattıktan sonra aklıma geldi gece 12 yi mi kastetti yoksa gündüz müğ
-
12 ye kadar gerek demesi de bi ilerleme
-
@89bürokrat işte gündüz 12 mi kastetti onu anlamadım
-
12 ye kadar f5 mi yapıcaz.içimiz şişti